Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

LUDAK

Ćiril Bartašević potegao
kalašnjikov na ćerku zbog loših ocena!

Autor: Ekipa Alo! | 26.01.2013 - 21:56:00h | Komentara: 0

Ćiril Bartašević (51) iz Minesote, uhapšen je nakon što je navodno uperio automatsku pušku AK-47, poznatiju kao kalašnjikov u svoju ćerku zato što je dobila dve četvorke, umesto petica kojima se on nadao.

Interesantno je takođe da je Bartašević skoro kupio oružje, zato što se plašio da će presednik Obama svojim zakonom o većoj kontroli oružja zabraniti kupovinu ovakvog automatkog oružja.

Ćiril Bartašević

Ćiril Bartašević optužen da je uperio kalašnjikov u svoju porodicu | Foto: Ramsey Court Sheriff

Bartašević i njegova petnestogodišnja ćerka su se prvo posvađali oko njenih ocena 13. januara u svom domu u gradu Sent Pol. On je u toku svađe opsovao čerku zato što nije dobila petice i ona mu je tad odgovrila da ga mrzi što je dovelo do toga da on repetira i uperi automatsku pušku u nju.

Socijalni radnik u srednjoj školi koju pohađa Ćirilova ćerka, obavestila je policiju o ovom nemilom događaju. On je potvrdio da je devojčlica poslala sms svom prijatelju opisivajući mu šta je njen otac uradio. Poruku je videla majka devojčicinog prijatelja i odmah obavestila socijalnog radnika.

Bartaševićeva supruga rekla je istražiteljima da je njena ćerka tačno opisala incident, prenosi novina "Star Tribjun". Majka je još dodala da je pokušala da zaštiti ćerku, ali je suprug tada odgurnuo na pod i uperio pušku u njih dve.

Ćiril je u policiji navodno priznao da je uperio kalašnjikov u svoju porodicu, ali je i dodao da je pre toga proverio da je šaržer prazan.

Policija je saopštila da im je ćerka rekla da nije bila uplašena zato što je znala da oružje nije napunjeno. Ona je odvedena u prihvatilište dok je njen otac optužen po dve tačke zakona o terorističkim pretnjama. Bartašević bi trebalo da se pojavi pred sudijom u petak.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP