Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

STRAVIČNA POGIBIJA

Dečak (2) gurnuo majku u otvor za lift! (VIDEO)

Autor: S.S. | 22.04.2015 - 18:00:00h | Komentara: 2

Dvogodišnjak je gurnuo majku u otvor za lift dok je pokušavala da dohvati ključeve od stana, a njen suprug je izjavio za lokalne medije: "Ne samo da mi je žena mrtva, već će moj sin morati da se nosi sa krivicom za njenu smrt do kraja svog života".

lift

Kineskinja Ksije Hong Feng (45) nađena je mrtva na dnu otvora za lift, a policija veruje da je pala kada ju je gurnuo sin (2), prenosi birtanski tabloid "Mirror".

- Ona je vadila nešto iz tašne, ali tada su joj ispali ključevi i htela je da joj pomognem da ih dohvati. Rekao sam joj da ću pomeriti lift za jedan sprat gore dok će vrata biti otvorena kako bi ona mogla da dohvati ključeve iz uskog prostora ispod lifta na petom spratu - rekao je upravnik zgrade Jang Šao (52) i dodao:

- Ali kada sam se vratio da vidim da li je uspela da ih dohvati video sam samo njenog sina kako stoji tamo. Kada sam ga pitao gde mu je mama on mi je rekao da ju je gurnuo. Pogledao sam u otvor i video je kako mrtva leži na dnu. Istog trenutka sam ga zgrabio i pozvao policiju - rekao je Šao.

- Nažalost nema kamere na tom spratu, osim one u liftu tako da nećemo moći da vidimo šta se desilo. Međutim, ako dečak kaže da ju je gurnuo onda ćemo morati to da prihvatimo, ali nećemo dizati optužnicu protiv njega jer ovo smatramo nesrećom - istakao je portparol lokalne policije.

Tagovi:

Poslednji komentari
  • mr burns from simpsons Vreme: 22.04.2015 21:45h

    Neispravan lift! ispravan lift ne dopusta otvaranje vrata ako nije tu kabina..nazalost u ovom slucaju moramo reci: kineska posla...

  • liftadzija Vreme: 22.04.2015 23:41h

    Ne lupaj. Lift se moze otvoriti kljucem za prinudno otvaranje na bilo kom spratu. Ako je upravnik zgrade otvorio lift kljucem, onda je moguce. Samo je pitanje gde je upravnik bio i zasto nije bio pored njih.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP