Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

TUGA

Dečak hteo još da ostane s ocem kojeg retko viđa, pa ga ovaj ubio! (VIDEO)

Autor: E.A. | 13.02.2014 - 18:01:00h | Komentara: 1

Luk Beti (11) tražio je juče od svoje majke da još nekoliko minuta provede s ocem kojeg je retko viđao. To su ujedno bile i njegove poslednje reči majci jer ga je vlastiti otac tada ubio.

Luk Beti

Luk Beti | Foto: Screenshot "Youtube"

Njegova majka Rozi ispričala je da je Lukov otac imao psihičkih problema, ali da ne razume šta je bio okidač da ubije vlastitog sina kojeg je jako voleo, piše news.com.au.

– Bio je beskućnik niz godina, život mu je propadao, sve mu je u životu bilo crno i Luke mu je bio jedina svetla tačka. Luka niko nije voleo više od njega i mene – rekla je ožalošćena majka.
Luk je ubijen na treningu kriketa, a umro je od teških povreda glave. Napad se dogodio pred mnogim svedocima, među kojima su deca i dečakovi prijatelji. Tu je bila i Lukova majka.
– U šoku sam i neverici, ali imam veliku podršku porodice i prijatelja – izjavila je. – Ovo želim da podelim s vama, žrtva sam porodičnog nasilja i želim da ovo bude lekcija svima. Luk je bio na treningu, verovala sam da je siguran, bilo je ljudi okolo – dodala je i prisetila se poslednjih trenutaka sa svojim sinom.
– Bio je to običan trening kriketa i većina dece s roditeljima je bila otišla. Luk je došao do mene i pitao može li da ostane još nekoliko minuta s ocem jer ga ne viđa često i ja sam pristala – rekla je i dodala da nije imala razloga da bude zabrinuta. Iz policije su rekli da je to bio planiran čin i kako bi se dogodio kad-tad.
Kada je stigla na mesto događaja, policija nije mogla da savlada rastrojenog muškarca naoružanog nožem, kojim je verovatno ubio svog sina, pa su ga morali upucati. Posle su saopštili da je od težine povreda preminuo u bolnici. U toku je istraga i razgovor sa svedocima kako bi se rasvetlile okolnosti događaja.

Poslednji komentari
  • menda Vreme: 14.02.2014 08:06h

    Nazalost uvek nevini stradaju.Tako u mnogim delovima sveta strada nevin narod zbog njihovih umobolesnih ambicija i hegemonije.Sama budala nema problema,ali zato svi oko nje imaju.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP