Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

UŽAS!

Dečak, koji ima tumor, s veronauke došao uplakan, krvav i pun masnica!

Autor: Net.hr | 17.03.2014 - 12:10:00h | Komentara: 0

Nezapamćeni događaj potresa, malo selo na istoku Posavine. Meštani bruje kako je mesni sveštenik na času veronauke tukao devetogodišnjeg učenika.

sveštenik

Foto: Fotolia

Reč je o dečaku kojem je pre godinu i po dana dijagnostikovan zloćudni tumor na mozgu, piše Glas Slavonije.
''Bio sam šokiran kada me je nazvala supruga i rekla da je sin došao iz škole uplakan, krvavog lica, s masnicama i vidljivim tragovima prstiju na vratu i obrazima. Šok je bio još veći kada sam čuo da ga je istukao sveštenik jer nije želeo da bude na času veronauke i tražio je da ide kući. Supruzi sam rekao da zove policiju i odmah sam krenuo kući s posla'', ispričao je otac devetogodišnjeg dečaka.

Sina je pregledao lekar koji je utvrdio povrede, a kontaktirali su i onkologa u zagrebačkoj bolnici gde se dečak leči. Lekar im je rekao da će to uticati na psihu deteta koje je prošlo nekoliko ciklusa hemoterapija i intenzivnog zračenja mozga i kičme maksimalnom jačinom.

Jako zabrinuti za teško bolesnog sina jer je udario glavom u radijator
''Jako smo zabrinuti za sina. Posebno kada nam je rekao da je, dok ga je svštenik tukao, udario i glavom u radijator. Zbog teške bolesti dečak se teško može koncentrisati i biti dugo fokusiran, te je zato nakon trećeg školskog sata tražio da ide kući jer mu je postalo naporno.
Učitelji to znaju i do sada nije bilo problema. Škola je podnela i zahtev da mu se odobri angažovanje asistenta u nastavi koji će mu pomagati. Sveštenik mu je rekao da mora da ostane na molitvi, ali ni nakon toga ga nije hteo pustiti i došlo je do verbalnog okršaja, a potom i fizičkog kontakta'', priča otac. Dodaje da je dečak pod velikim stresom i nikako se ne može smiriti.
 
Niko nema pravo pljeskati drugoga
''Policija je razgovarala s nama i s ostalih pet učenika koji su svedočili događaju, a doći će i policija. Idemo do kraja jer niko nema pravo nikoga pljuskati, a posebno dete koje boluje od zloćudnog tumora na mozgu'', utvrdio je ogorčen otac.
Prozvani sveštenik odbacuje odgovornost.

Dečak imao napad histerije i agresije, tvrdi sveštenik
''Odgovorno tvrdim da dečaka nikada nisam pljusnuo, a kamoli ga povredio. Čim sam u petak ušao u učionicu, on mi je rekao da ne želi biti na veronauci i da ide kući. Tražio sam da se prvo pomolimo, a nakon toga sam ga zamolio da se još malo strpi jer ćemo razgovarati o molitvi i smatrao sam da bi to i njemu moglo biti jako zanimljivo. Tada je usledila eksplozija histerije i agresije kakvu još nikada nisam doživeo, a 20 godina sam sveštenik i 18 godina u školi'', ispričao je.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP