Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

SIGURNA ZARADA-ZABAVA

Deset opkalda koje sigurno dobijate (VIDEO)

Autor: Z. T. D. | 27.06.2013 - 07:40:00h | Komentara: 0

Ukoliko ste jedan od onih ljudi koji vole da se klade sa drugim ljudima, ovo je video koji je idealan za vas.

opklada

Opklada broj šest

Kada vam je dostadno ili jednostavno želite da se zabavite sa društvom, izaberite jedan od tikova koji su navedeni i sigurno ćete oduševiti prisutne, a ujedno i zaraditi ono u šta ste se kladili sa prijateljima...

1. Uložak za rolnu toalet papira

Kladite se sa prijateljima da možete da bacite praznu rolnu toalet papira na sto, a da ono padne uspravno... Neka prvo oni pokušaju, a kada shave da je nemoguće, vi ga bacite bočno i ono će se, gle čuda, zaustaviti baš onako kako vama odgovara.

2. Obrnite strelicu

Nacrtajte strelicu na parčetu papira, a pobednik je onaj koji uspe da okrene smer strelice, a da ne pipne papir. Samo stavite čašu vode ispred i strelica će pokazivati u suprutnom smeru...

3. Tri čaše

Postavite tri čaše tako da ona u sredini bude okrenuta na gore, a spoljne okrenute naopačke. Zadatak je da se u tri poteza sve tri čaše okrenu na gore. (00.25 minut video snimka). Najpre vi pokažite kako se to radi, a kada budete vraćali čaše u prvobitan položaj, srednju čašu okrenite na dole jer je tako nemoguće uraditi zadatak u tri poteza.

4. Čaša i pomorandža

U ovom slučaju potrebna vam je jadna čaša okrenuta naopačke i loptasti predmet poput pomorandže, a zadatak je da se predmet stavi na vrh čaše. Kada prijatelj stavi pomorandžu na dno čaše, objasnite da je izgubio jer to nije vrh čaše, već dno.

5. Čaše i noževi

Formirajte trougao od tri čaše i zadajte zadatak da uz pomoć tri noža, prijatelj četvrtu čašu stavi tako da ne stoji na stolu. (1:00 minut snimka).

6. Svaka druga puna

U koloni od šest čaša, prve tri su pune, a ostale prazne. Zadatak je da se poređaju čaše tako da svaka druga bude prazna, a na raspolaganju je samo jedan potez pomeranja čaše. Kada prijatelj odustane, jednostavno sipajte tečnost iz druge čaše u petu.

7. Pomeranje prstiju

Neka vaš prijatelj ispruži ruke ispred sebe, dlanovima okrenutim jedan od drugog. Zatim neka spoji dlanove i uvrne ruke ka sebi (02:00 minut video snimka). Pokažite mu na prst koji reba da pomeri, ali ga ne dodirujte. Najverovatnije će pomeriti prst pogrešne ruke.

8. Izračunaj 1240

Napišite na papiru brojeve koje kada saberete dobijate 1240 (na video snimku 02:15 minut), i zadajte zadatak da se izbrišu dva reda, a da zbir i dalje bude isti. Pogledajte kako da savijete papir i dobijete tačno rešenje.

9. Čučanj bez dizanja pete

Neka prijatelj stane petama naslonjen uz zid, a zadatak je da dohvati nešto sa poda, a da ne podigne pete. A to je nemoguće.

10. Samo sa one sa visokim pragom tolerancije

Ako ste sigurni da se prijatelj neće naljutiti, onda možete da probate da se našalite i tako što ćete mu zadati zadatak da stavi levak za pojas, a balansira novčić na nosu. Za to vreme, vi mu sipajte vodu u levak :D

Praktična uputstva da dobijete ove opklade, pogledajte u navedenom videu:

Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP