Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

POSESIVAN I NAKON SMRTI

Duh bivšeg dečka
tera ljubavnike od nje!

Autor: M.G. | 28.01.2013 - 10:35:00h | Komentara: 1

Šeron Grent imala je 26 godina i dvoje dece iz bivše veze kada se zaljubila u Šona (24). Zakleli su se na večnu ljubav, no sve se promenilo 13 godina kasnije kada je Šon preminuo. Ona veruje da njegov duh sada plaši i napada sve njene ljubavnike.

Duh

Pokojni Šon plaši sve ljubavnike svoje drage! | Foto ilustracija: foter.com

Šon je na samrti tražio od Šeron da nakon njega više nema muškaraca, no ona nije ništa obećavala. U proteklih pet godina, koliko je prošlo od njegove smrti, imala tri veze i sve su propale zbog Šonovog duha koji plaši i napada njene ljubavnike! Šeron je tako izjavila da ju je u nekoliko navrata duh onemogućio da ustane iz kreveta, povlačio je za kosu i udarao njene ljubavnike, a čak ga je videla i kako sedi na kauču.
Duh je aktivan čak i kada je Šeron sama u kući pa tako tvrdi da joj krivi slike, što je iz šale radio i dok je bio živ. Ona takođe tvrdi i da ga često čuje kako hoda kućom i izaziva škripanje parketa. Kad je prvi put nakon Šonove smrti dovela muškarca svojoj kući na romantičnu večeru, duh je navodno porazbijao tanjire iz kojih su jeli. Nakon toga je muškarac osjetio da mu netko mrsi kosu dok je ona čistila razbijeno posuđe. Šeron je shvatila o čemu se radi i otrčala u spavaću sobu kako bi zamolila svoju bivšu ljubav da prestane. Međutim, aktivnosti duha se nisu smirile, a nastavio je da se pojavljuje i plaši sve muškarce koje bi ona dovela kući, nekima se prikazujući u odrazu televizora, druge pak udarajući.
- Prijatelji mi kažu da bi trebalo da naručim egzorcizam, ali nisam sigurna da to želim. Iako mi Šon pravi probleme, volim da ga imam u svojoj blizini. Deo njega je još uvek ovde i to me teši - objasnila je Šeron.
Poslednji komentari
  • Dragan Vreme: 28.01.2013 16:33h

    Ja imam isto u kuci problema sa duhovima,moj sin i zena takodje....Stalno sam mislio da ljudi pricaju bajke i dok to isto nisam osetio na svojoj kozi i u svojoj kuci.....Sreca,pa se to ne desava cesto.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP