Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

JEZIVO!

Dvanaest priča sa "Vikipedije" od kojih nećete moći da spavate

Autor: | 24.10.2014 - 21:00:00h | Komentara: 1

Na sajtu "Vikipedija" mogu se pronaći informacije o bukvalno svemu, a mi vam predstavljamo deliće priča od kojih će vam se podići kosa na glavi.

a

1. Slučaj "Taman Šud"
Prvog decembra 1948. godine, beživotno telo pronađeno je na plaži u australijskom gradu Adelejdu. Niko nije mogao da utvrdi identitet muškarca, kao ni uzrok smrti. Jedino što su istražitelji pronašli u njegovim pantalonama bila je ceduljica sa natpisom "taman šud", što na starom persijskom jeziku znači "gotovo."
2. Čudovište iz Fletvuda
Trojica dečaka primetili su da je nešto palo sa neba, i potrčali da vide o čemu se radi. Pronašli su stvorenje koje je ispuštalo "neku vrstu magle i zaglušujući zvuk", kako su kasnije posvedočili. Dečaci su nakon toga nekoliko nedelja patili od povraćanja i grčenja celog tela, pošto su tu maglu udahnuli.

a

3. Džojs Vinsent
Džojs je čitave tri godine sedela u fotelji svog stana, ispred televizora - mrtva! Prošlo je više od 1000 dana dok se neko nije setio da je poseti, otkrivši njene ostatke.
4. Skafizam
Reč "skafizam" označava možda i najbrutalniju smrt na svetu. Žrtva je vezana između dvabroda, na silu nahranjena medom i mlekom (što kasnije izaziva užasnu mučninu i povraćanje), i ispolivana istim. Ostavljena je tako razapeta da je insekti živu pojedu!
5. Sahranjivanje živih
Teško da ima mnogo jezivijih načina da se umre od ovog.

6. Kotard
Veoma retko oboljenje koje kod obolelog izaziva uverenje da je mrtav ili da ne postoji.
7. Deca sa potpuno crnim očima
"Ovo su navodno paranormalna stvorenja oličena u deci svetle puti, potpuno crnih očnih duplji, starosti između 6 i 16 godina, koja lutaju noću." Istinito ili ne, jezivost je neosporna.

8. Tarare
Francuz koji je živeo u 18. veku imao je apetit koji nikada nije mogao biti zasićen, koliko god da je jeo. tarare je bio u stanju da pojede obrok za 15 ljudi, a jeo je i štenad, mačiće i ostale životinje. Najgori deo je što je optužen da je jeo leševe, i da je pojeo novorođenče.

9. UVB 76
Radio frekvencija koja emituje kratke, monotone zvuke na ruskom jeziku. Niko ne zna njeno značenje, niti odakle ti signali dopiru.

10. Bemdžamin Kajl
Ovaj Amerikanac pronađen je u Gruziji 2004. godine. Nije znao ko je, odakle je, ni kako se našao u istočnoj Evropi. Policija nije pronašla nijednog rođaka niti člana njegove porodice, niti postoje podaci o njemu.

a

11. Ljudi senke
Čitav članak o ljudima koji vas posećuju tokom noći.

12. Klintonov put
Najjeziviji put u SAD. preko 100 prijava paranormalnih pojava, mesto obitavanja raznih satanističkih sekti, i plus - najduže vreme čekanja na semaforu. Savršen recept za strašnu priču.

Tagovi:

Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 28.10.2014 16:34h

    12 zivot u srbiji

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP