Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

REALNOST

Evo šta mora da trpi svaka zgodna žena dok šeta gradom! (VIDEO)

Autor: Kurir | 29.10.2014 - 14:46:00h | Komentara: 0

Čini se da je danas dobacivanje zgodnim devojkama na ulici sasvim normalna pojava, ali postavlja se pitanje koliko su zapravo muškarci svesni da je to jedan vid uznemiravanja i da na taj način mogu da ugroze i poremete duševni mir svake žene?

eksperiment

Video, čiji je glavni akter jedna sasvim prosečna Njujorčanka, prikazuje da muškarci često nemaju mere, a ni svesti o tome kako se i na koji način obraćaju nepoznatim devojkama.
Od "Hej, bejbi" i "Hej, lepotice", do "Upravo sam video milion dolara", "Bog te blagoslovio" i "Da li bi želela da razgovaraš sa mnom ako ti dam broj telefona". Jedan muškarac se čak drznuo da ide u korak sa devojkom punih pet minuta.

Rob Bils, autor pomenutog videa, imao je za cilj da baci svetlo na ovakve i slične događaje, koje su iskusile mnoge žene širom sveta.

"Imam utisak da do sada niko zaista nije pokazao kako to zapravo izgleda doživeti ulično uznemiravanje, manje više", rekao je Rob za Hafington Post. "Niko se nije povukao korak unazad i stao da vidi šta se to zaista dešava na ulicama".
Njegova namera je bila samo da ukaže šta je to kroz šta žene prolaze svakodnevno. "Bez poruke, bez osuđivanja, samo da ljudi vide i da pričaju o tome", zaključuje Rob.
Glavni akter videa je jedna sasvim prosečna devojka, u crnim helankama, običnoj majici i rancem na leđima. Za deset sati šetnje Njujorkom, 100 muškaraca se odvažilo da joj dobaci najrazličitije vrste "komplimenta", na šta se ona trudila da uopšte ne reaguje. Pogledajte o čemu je reč.

Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP