Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

TVITER PRED KOLAPSOM

Evo zašto ne treba tvitovati o robotima ako se zovete Sara Konor (FOTO)

Autor: I. N. | 03.07.2015 - 19:13:00h | Komentara: 0

Novinarka "Fajnenšl Tajmsa" nije bila ni svesna kakvu će pometnju napraviti nakon što je na Tviteru objavila vest o nesreći u fabrici u kojoj je robot ubio jednog čoveka.

Vest da je u Nemačkoj poginuo čovek kada ga je robot u fabrici "Folksvagen" zgrabio i udario njime u metalnu ploču zabrinula je svet, ali i zasmejala na hiljade korisnika društvene mreže Tviter i to samo zbog tvita jedne novinarke.

Terminatorski tvit

Tvit koji je pokrenuo lavinu (klikni sliku za uvećanje) | Foto: Printscreen Twitter

Naime, novinarka "Fajnenšal Tajmsa" koja se zove Sara O'Konor prenela je vest o ovoj tragediji rečima: "Robot ubio radnika u VW fabrici u Nemačkoj", što je korisnike društvene mreže, što zbog novinarkinog imena, što zbog sadržaja vesti, odmah asociralo na čuveni film "Terminator". Da stvar bude još komičnija, njeno ime i prezime se razlikuju samo za jedno slovo od imena glavne junakinje filma - Sare Konor. I to je bio okidač za lavinu najluđih mogućih komentara vezanih za čuveni film.

Terminatorski tvit

Neki od najboljih komentara | Foto: Printscreen Twitter

Tviteraši su odmah krenuli da joj odgovaraju u stilu: "Ti si sada naša jedina nada, u potpunosti te podržavamo kao našeg lidera", "Čuvaj Džona Konora, on je naša jedina nada", uz dodatne brojne replike iz filma, ali nažalost novinarka nije mogla da shvati ovu šalu jer se ispostavilo da nikada nije gledala film "Terminator", te nije ni znala da nosi ime glavne junakinje. Džaba su bila njena objašnjenja da nema pojma šta je to Skajnet, ko je Džon Konor i tome slično...

Iako je ovaj "biser" tvitnula još 1. jula, bura se ne stišava. Sara je, doduše, pokušala da tvituje i druge stvari, ali "situacija Terminator" i dalje traje...

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP