Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

SAMOUBICA

Gej mladić oboleo od side skočio u smrt (VIDEO)

Autor: Telegraf | 24.04.2013 - 11:38:00h | Komentara: 0

''Saul, mladić koji se ubio, bio je moj učenik kad je imao 15 godina. 2005. godine, bio je dobar učenik, tih. Njegova porodica izbacila ga je iz kuće jer je bio gej i imao je sidu. Jednom mi je rekao da je umoran od života i da se svakog dana moli Bogu da ga uzme'', napisala je njegova profesorka na Fejsbuku.

Sal de Asis (23)

Mladić je skočio uprkos tome što su ga ubeđivali da ne radi to | Foto: youtube

Mladi Sal de Asis (23) skočio je sa tornja u naselju Libertad u glavnom gradu brazilske države Rondonia Porto Velu, jer ga je porodica odbacila zbog njegove seksualne opredeljenosti i obolelosti od side. Više od pet vatrogasnih vozila bilo je u pripravnosti, pokušavajući da spase mladića koji je 9 sati stajao na tornju i pretio da će skočiti.

Trud je bio uzaludan jer je mladić uprkos ubeđivanju vatrogasaca skočio sa tornja visokog više od 20 metara i ostao na licu mestu mrtav.
- Pokušali smo sve što smo mogli da bismo ispunili našu misiju, a to je da sačuvamo živote – rekao je načelnik vatrogasne brigade Kolonel Kaetano.
Nekoliko minuta nakon Salove smrti, Viktoria Anđelo Bakon, bivša profesorka mladića, postavila je na društvenoj mreži Fejsbuk razloge koji su mladića mogli da navedu na ovaj čin.
- Saul, mladić koji se ubio, bio je moj učenik kad je imao 15 godina. 2005. godine, bio je dobar učenik, tih. Njegova porodica izbacila ga je iz kuće jer je bio gej i imao je sidu. Jednom mi je rekao da je umoran od života i da se svakog dana moli Bogu da ga uzme. Njegova evangelistička porodica nije prihvatila njegovu bolest i homoseksualnost i odbacila ga je. Počivaj u miru Saul – napisala je profesorka na svoj profilu.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP