Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

STRAVIČNO!

GLADAN LJUBAVI: Policajac otimao žene i jeo ih! (VIDEO)

Autor: huffingtonpost.com | 22.01.2015 - 20:08:00h | Komentara: 0

Bivši pripadnik njujorške policije Gilberto Valje, koji je bio optužen da je koristio internet u svrhu otmice i ubijanja žena koje je nameravao da pojede, pušten je na slobodu u julu prošle godine, pošto mu je presuda preinačena.

Juče je “Njujork post” preneo vest da je isti čovek napravio profil na sajtu za upoznavanje Match.com. Na svom nalogu “AmicableOne14” Valje je naveo da mu je hobi “kuvanje” i da želi da upozna “pomalo otkačene” žene, “bez predrasuda”.

a

Profil je navodno obrisan u toku pisanja i neki smatraju da je lažan. Sam Valje poriče da ima bilo kakve veze sa ovim profilom:
“Šta, sajt za upoznavanje? Izvinite, ništa ne znam o tome”, rekao je on novinarima “Njujork posta”, koji su ga posetili. Kada su mu pokazali skrinšot profila, rekao je: “Ne, hvala, ne želim to da vidim”, rekao je on i žurno ušao u kuću.
Valje je trenutno na slobodi, ali pod nadzorom.
Nakon što je njegova supruga saznala za njegove kanibalske planove i napustila ga 2012, Valje je napravilo profil na OKCupid, gde je napisao da mu je omiljena kontroverzna dečja knjiga “Zelena jaja i šunka” američkog pisca i crtača stripova Teodora Susa Gajzela, koji je pisao i crtao pod pseudonimom Dr Sus.
“To je priča o momku po imenu Sem koji je pripremio novo jelo za doručak i pokušava da ubedi komšiju da ga proba”, napisao je Valje. "Posle više neuspelih pokušaja, komšija ga najzad pojede i na, veliko iznenađenje, jelo mu se dopadne. Doktor svojim književnim delima poručuje da je dobro probati nove stvari. Trudim se da primenim njegov savet u svakodnevnom životu”, napisao je Valje na svom profilu.
Valje je bio osuđen, ali je sudija preinačio presudu prošle godine, ocenivši da je Valje imao “pokvarene, ženomrzačke seksualne fantazije”, ali da tužilaštvo nije dokazalo da se stvarno dogovarao sa ciljem da otima i ubija žene ili preduzeo konkretne korake.


Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP