Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

FEMINIZIRANI NACISTA

Hitler je uzimao ženske hormone?

Autor: B92 | 20.04.2013 - 18:08:00h | Komentara: 0

Na današnji dan 1889. godine rođen je Adolf Hitler, čovek zbog kog je ceo svet ušao u rat. O njegovom privatnom životu postoje mnoge teorije: Tako se preispituje njegovo zdravstveno stanje, eventualna dijagnoza psihičke bolesti ali i upitna seksualna orijentacije, prenosi Washington Examiner.

Adolf Hitler je popularniji od Gandija

Adolf Hitler nije spavao sa Evom Braun u sobi | Foto: AP

 Međutim, beleške iz intervjua Američke vojske sa diktatorom tvrde da je imao Homoseksualne sklonosti i da nije spavao sa Evom Braun u sobi kao i da je uzimao više vrsta lekova, a među njima i ženske hormone.

Herman Merl, bečki lekar i vojni istražitelj, napisao je nakon intervjua sa Hitlerovim ličnim doktorima „homoseksualac“ u polje gde se upisuje seksualna orijentacija.
Uz to dodaje: „Eva Braun – posebna psavaća soba“, pre nego što je napisao „ženski hormoni, više od 50.000 inekcija“. U dokumentu između ostalog piše: „Ispričan mi je njegov seksualni život i odnos sa Evom Braun“.
Beleške će ići na aukciju na kojoj će se naći i predmeti kao što su set za čaj iz Hitlerovog planinskog doma i dnevnici Jozefa Mengelea.
Merl takođe tvrdi da je bio „histeričan megaloman“ i bolovao je od neobičnih bolesti. Zbog toga je morao da uzima lekove da smiri konstantno ispuštanje vetrova a nagađe se i da je bolovao od Parkinsonove bolesti.
U jednoj od proteklih aukcija nalazili su se i dokumenti u kojima stoji da je Hitler konzumirao spermu bika kako bi podigao nivo testosterona. Međutim, dokaz tvrdnji da su lekari na Hitleru isprobavali razne eksperimentalne metode je i spomenuta beleška o ženskim hormonima, koji se mogu koristiti za razne bolesti ali isto tako mogu biti opasni po život i uticati na seksualnu sposobnost.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP