Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

SVAKA JOJ ČAST!

Hrabra devojka osramotila ljigavca koji je pokušao da je zlostavlja u avionu! (VIDEO)

Autor: E.A. | 06.02.2015 - 13:05:00h | Komentara: 1

Iako su slučajevi seksualnog zlostavljanja u Indiji česti, retko kad imamo priliku da vidimo da se devojke javno i glasno suprotstavljaju ljigavcima koji ih napastvuju ili samo pokušavaju da ih zlostavljaju.

mANIJAK

Upravo jedan takav slučaj pojavio se na Jutjubu. U snimku se može videti devojka koja je glasno prozvala muškarca koji je pokušao da je dodiruje u avionu. Ona je sama sve snimila, a ispod videa stoji poruka:
"Ovo mi je prosledila hrabra devojka kojoj se ovo dogodilo juče na letu aviona kompanije "Indigo". 'Ovaj čovek, koji je sedeo na sesištu iza mog stavio je prste u prostor između sedišta kako bi me dirao! Neko vreme bila sam prešokirana da bih reagovala. Do tada smo već sleteli. Istog trena kad sam smela da ustanem, ustala sam. Videla sam da mu je ruka ponovo spremna da me dira! Napravila sam takvu scenu da sam ga ponizila pred svim putnicima! Mislio je da će, kao i obično, devojka ćutati i da mu to može proći! On je vrlo bogat čovek iz Bubanesvara i sada je osramoćen pred svima koji ga poznaju. Ne mogu da verujem da sam morala kroz to da prođem, ali ćutati je zločin! Policajac je bio od velike pomoći i osoblje "Indiga" bilo je sve vreme uz mene. Muškarac je trenutno u pritvoru."
"Fotografisala sam ga i snimila video i tako sam glasno vikala da su svi putnici pojurili da ga vide! Htela sam da uradim sve što sam mogla da ga osramotim jer znam da zakon neće napraviti ništa'".
Devojka se u videu može čuti kako govori: "Tražiš oproštaj? Zašto? Jer sam devojka i imaš pravo da me diraš  kad god poželiš, gde god poželiš?".
Putnici, koji su se okupili u prolazu, gledali su čitav sukob. Muškarac je promrmljao nekoliko reči, a ona nastavila: "Kakav oproštaj tražiš? Jesi li to napravio samo jednom? Je li bilo slučajno? Znaš li koliko godina imaš? Stari čoveče, jednom si nogom u grobu, ali nemaš mozga. Zvaću osiguranje".
Na kraju mu je rekla: "Mislio si da to možeš opet da uradiš? Ponovo si stavljao ruku tamo. Mislio si da ne znam ili da ću biti tiha?".
Pogledajte ceo snimak:

Tagovi:

Poslednji komentari
  • mmne Vreme: 06.02.2015 19:30h

    ja sam samo cuo trecesvetsku cigansturu sto je*e majku celom avion i ovog idiota sto snima...e bogomi bi se pravi co ék diga ´ i zvizno joj samarcinu preko labrnje ...pa neka se zali dalaj lami....treba smanjiti ljudstvo na planeti!!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP