Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

NITKO NEMA KAJ SRBIN IMADE

Hrvatice dolaze
na seks u Beograd?

Autor: E. A. | 06.11.2012 - 15:31:00h | Komentara: 27

Hrvatice vikendom masovno dolaze u Beograd zbog seksa. "I sluša te, kužiš, i pazi što si rekla, i sudjeluje u spici... a kak su tek zgodni..", kažu za momke iz Beograda, piše Webcafe.hr.

"Begeš je metropola, svi su opušteni, veseli i stalno u muvingu, konobari su uljudni, sve radi od 0 do 24, još kad skuže da si iz Hrvatske odmah kreću runde", prepričava utiske iz Beograda svoje prijateljice, kolumnista sajta Webcafe.hr, Domagoj Jakopović Ribafish.

pokrivalice

Beograd, omiljeno turističko mesto naših zapadnih suseda | Foto: Dušan Milenković

 U kolumni pod naslovom "Masovni odlazak Hrvatica na seks u Srbiju...", on se bavi fenomenom "mini seksualnog egzodusa" hrvatskih žena u Srbiju.

"Snježana ne prestaje mljeti, sva leprša od uzbuđenja, a ja se isključujem i mrštim obrve. Jer, neću pretjerivati, ali deseti put sam u svega nekoliko mjeseci čuo istu priču. Jel oni kloniraju tog Nemanju!? Dobro, u svakoj priči dotični ima drugo ime i zanimanje, ali stvar sad postaje ozbiljna. Dakle, prijatelji moji, znani i neznani, ako do sada niste shvatili - Hrvatice su u posljednje vrijeme masovno krenule u Beograd na seks turizam. Kao, idu na đuskanje, malo vidjeti splav i noćni život, probati pravu leskovačku vešalicu i strgati se šljivom. Moš mislit. Odoše nam snaše na tuđe salaše, krenule žene na utovar preko grane."
Kolumnista Webcafea izvodi i nekoliko zaključaka koji objašnjavaju fenomen: mnogo je devojaka koje žive u Hrvatskoj, a iz mešovitih brakova su zbog čega im je drag odlazak u Srbiju i Beograd. Zatim, "kriva" je i muzika, kao i to što se u Srbiji prave bolji filmovi.
"Najslušanija subkultura u Lijepoj našoj su - cajke, pa tu populaciju nevjerojatno privlači odlazak na rodno mjesto tog žanra."
Osim toga, u Beograd odlaze i oni koji "vole sve što je tuđe".

Hrvatice

Ajde da se volimo

 Ipak, krivica za ovu tendenciju nije samo u devojkama iz Hrvatske. "Beograđani su se od pamtivijeka palili na naše cure", tvrdi Domagoj Jakopović Ribafish i citira svoju prijateljicu koja se u Beogradu super provodi sa izvesnim Nemanjom.

"I sluša te, kužiš, i pazi što si rekla, i sudjeluje u spici, i uvijek ima neku pričicu koja se nastavlja na tvoju, i ponaša se kao da mu je stalo to toga tko sam... A i ne pilji mi cijelo vrijeme u dekolte. A kak su tek zgodniii...", ispričala mu je Snježana.
Na kraju kolumne, autor pretpostavlja kako će fenomen seks turizma u Srbiji uskoro ipak da utihne: "Benzin je sve skuplji, a tu se pojavio i novi izazov - seks s Turcima". 
Poslednji komentari
  • hromi daba Vreme: 05.11.2012 20:49h

    Susedi su nam od dovijeka bili rogonje i fals ljubavnici. Ziveo sam u Zagrebu 38 godina i slobodan sam reci da zagrebcanke imaju nostalgican pogled na Beograd. Mnoge su izjavile da su pravu ljubav dozivele u ovom gradu. Koliko je u tome istin ?

  • 123 Vreme: 06.11.2012 00:24h

    Ja bas znam suprotan slucaj. Znam da su Hrvati dolazili ovde i navatavali moje retardirane drugarice.

  • Nemanja Vreme: 06.11.2012 06:10h

    Ništa lepše od hrvatice,neisfolirane uvek skladno obučene,pričljive,samouverene ,sve u svemu normalne osobe.Najviše volim kada izgovore "Ajde da se puknemo"

  • maks Vreme: 06.11.2012 07:09h

    koliko ja znam Italija je za zagrepčanke raj a i Banja Luka im nije strana.

  • marko Vreme: 06.11.2012 08:47h

    Globalizacija je donela velike promene. Hrvatice dolaze u Beograd i Sarajevo, a Srpkinje na sex odlaze u Dubai. Poznat je vikend sex turizam Srpkinja i u Pariz i Rim. Manekenke,pevačice,starlete "kao idu u šoping" vikendom a ustvari idu da se prostituišu za veće novce. Bilo bi interesantno da ekipa ALO ode malo u Dubai. Bili bi iznenađeni ko sve tamo "radi".

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP