Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

TUKLA GA DO NESVESTI

Indijka premlatila silovatelja! (VIDEO)

Autor: LiveLeak | 13.05.2015 - 11:38:00h | Komentara: 2

U Indiji se dogodio incident koji je karakterističan za to područje i predstavlja veliki problem za devojke i žene koje ovde žive i svakog dana strahuju da se užas ne dogodi i njima. Ova zemlja je poznata po velikom broju silovatelja i prijavljenih slučajeva silovanja, a počinioci često prolaze nekažnjeno.

Prebila svog silovatelja

Prebila svog silovatelja | Foto: printskrin Jutjub

Međutim, ova devojka je pokazala da sve žene moraju da budu jake i samouverene, a naročito kad postanu žrtve nasilnika. Na snimku koji je objavljen na Jutjubu prikazana je devojka koja oštro i surovo kažnjava čoveka koji je pokušao da joj naudi i da je seksualno iskoristi.
Ona je papučom uz pomoć prisutnih muškaraca bukvalno pretukla svog potencijalnog silovatelja. Nasilnik je bio oboren na zemlju i devojka ga je tukla po licu papučom sve dok se nije onesvestio, a onda je nastavila da ga gazi i šutira.
Postavlja se pitanje: da li je ova kazna dovoljna i da li će ga naučiti pameti da više nikad ne pokuša da povredi nju ili neku drugu devojku?


Da li je dovoljan fizički obračun sa počiniocima ovakvih krivičnih dela ili je neophodno njihovo pritvaranje iz predostrožnosti?
Poslednji komentari
  • Kaja Vreme: 13.05.2015 17:58h

    Ja bih ga uštrojila.

  • Daca Vreme: 17.05.2015 00:11h

    Ja, da sam na njenom mestu, bez milosti bih ga nabila na kolac dok ne umre, jer ce on biti primer za sve otpadnike koji su se usudili da unesrece druge kako bi zadovoljili svoje bedne telesne potrebe! Ne dao Bog, da mi se desi tako nesto, jer bi ispunila svoju pretnju i tako ga na trgu postavila uz poruku da svi vide sta ce se desiti drugima koji se usude da tako nesto urade! NIKO NEMA PRAVA DA OBESCASTE OSOBU RADI SVOJIH POTREBA! SAMO KUKAVICE I OTPADNICI OD DJAVOLA I BEZ SAVESTI MOGU TO DA URADE.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP