Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

ALI JE NEMORALAN

Indijski sudija: Seks uz lažno obećanje braka nije silovanje!

Autor: Tanjug | 06.01.2014 - 16:44:00h | Komentara: 1

Indijski sudija je danas izjavio da je seks pre braka "nemoralan" i protivan "svakoj religiji" i dodao da nijedna obrazovana žena ne bi trebalo da stupa u intimne odnose verujući da će se njen partner oženiti njome.


čekić

Sudija Virender Bat je ovo izjavio dok je izricao oslobađajuću presudu za 29-godišnjeg Indijca optuženog za silovanje žene samo zato što je obećao da će se oženiti njom, navodi AFP.
"Kada odrasla, obrazovana i zaposlena žena pristane na seksualni odnos ona to čini na svoju odgovornost", rekao je Bat prilikom izricanja presude indijskom radniku jedne multinacionelne kompanije koga je žena optužila za silovanje.
Ona je tvrdila da je muškarac, koga je upoznala preko društvenog veb sajta, imao seksualne odnose sa njom u više navrata zato što joj je obećao da će se oženiti njom.
"Svaki seksualni čin između dve odrasle osobe uz obećanje braka ne smatra se silovanjem ako muškarac kasnije ne ispuni dato obećanje", kazao je sudija.
Žena, takođe, mora znati "da pristaje na čin koji nije samo nemoralan, već je i protivan načelima svake religije, istakao je sudija, dodajući da nijedna vera na svetu ne dozvoljava seks pre braka.
Seks pre braka i dalje je tabu tema u mnogim delovima Indije iako su u toj zemlji u toku ubrzane društvene promene nakon što su ekonomske reforme 90-ih godina otvorile zemlju prema ostatku sveta.
Poslednji komentari
  • MOMAZVER Vreme: 07.01.2014 10:00h

    KADA ODRASLA,OBRAZOVANA,ZAPOSLENA *GUTNE* OVAKO JEFTINO OBECANJE,ONDA OBICNO GUTNE I TO STO SU COVEKU POKUSALI PODVALITI KAO SILOVANJE...A ON JE SAMO DOKAZAO DA TA OSOBA NIJE OBRAZOVANA I DA JU JE LAKO PREVARITI.../POSTO JE NA DRUSTVENIM MREZAMA CISTO SUMNJAM DA VE NIJE BILA PREVARENA,A OBRAZOVANA JE, ...PA SAD TO NAZOVIMO GA OBRAZOVANJE, NEKO MORA I DA PLATI../IZVINITE ZOG SVIH VELIKIH SLOVA,..CRKLO MI DUGME../

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP