Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

MORBIDNO

Izašao iz groba nakon 17 sati!

Autor: Z.Ž. | 04.03.2013 - 12:55:00h | Komentara: 0

Žosi Roberto Pereira uspeo je da se oslobodi iz jame u koju ga je živog zakopala pomahnitala devojka, ali ga je nakon toga policija uhapsila zbog 14 godina starog naloga za hapšenje.

q

Razjarena devojka pokušala je da ubije svog dečka, nakon čega ga je, misleći da je mrtav, zakopala u jamu duboku jedan metar u njihovom dvorištu u Marilaku u Brazilu. Posle 17 sati on je nekako uspeo da se oslobodi i prijavi pomahnitalu devojku policiji. Prilikom provere policija je pronašla 14 godina star nalog za hapšenje Pereira zbog pokušaja ubistva. On je sada u pritvoru, gde čeka suđenje, a njegova devojka u bekstvu.

Žosi Roberto Pereira i Grasili Tomas prošle nedelje imali su burnu svađu. Kada je on zaspao, Grisili ga je vezala čaršafom i počela da ga bije motkom, a kada je pomislila da je umro iskopala je jamu u dvorištu i sahranila ga unutra. Pereira je bio šokiran kada se osvestio i video da je živ zakopan. Na svu sreću mogao je da diše jer mu lice nije bilo skroz prekriveno zemljom.

"Znam za ranije slučajeve gde su ljudi pokušali da prijave zločin i uhapšeni zbog ranijeg naloga za hapšenje, ali nikad nisam video da je nekoga žena pre toga sahranila živog",  rekao je policajac Žilberto Oliveira a prenosi Dejli mejl.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP