Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

ŠOKANTNO

Izgubili se, pa pojeli druga!

Autor: Ekipa Alo! | 06.12.2012 - 07:49:00h | Komentara: 0

Strava i užas! Policija u Nerjungri, ruskoj republici Jakutiji, pokrenula je istragu za ubistvo protiv dvojice ribara koji su posle tri meseca konačno pronađeni na krajnjem severu Sibira!

Aleksandar Abduljajev (37)

Aleksandar Abduljajev (37)

Policija veruje da su Aleksandar Abduljajev (37) i Aleksej Gradulenko (35) ubili jednog ili obojicu prijatelja sa kojima su otišli na pecanje pre tri meseca, od kada im se gubi svaki trag. Spaseni su pronađeni iscrpljeni u bespuću gde se temperatura u ovo doba godine spušta do minus 30 stepeni Celzijusa.

Policija je nedaleko od mesta gde ih je pronašla otkrila i ostatke ljudskog tela koje je bilo iskasapljeno do neprepoznatljivosti, kao i drveni kolac.
“Sumnjamo da su Abdulajev i Gradulenko ubili jednog od prijatelja sa kojim su otišli na pecanje. Povod za zločin je najverovatnije glad, jer su morali da se bore da bi preživeli.

Aleksej Gradulenko (35)

Aleksej Gradulenko (35)

Oni demantuju da imaju bilo kakve veze sa smrću osobe čije smo ostatke pronašli. Međutim, na ostacima se jasno vide tragovi od sečenja nožem. Sve delove tela koje smo pronašli, kojih nije bilo puno, prebacili smo u mrtvačnicu”, rekao je neimenovani policajac za dnevnik “Sajbirijan tajms”.

Policija veruje da su pronađeni delovi tela Viktora Komarova (47). Još se traga za Andrejom Kuročkinom (44), koji je bio zajedno sa njima na pecanju. Preživeli tvrde da su ih Viktor i Andrej napustili u jednoj napuštenoj kući kopača zlata, na koju su naišli dok su lutali po bespuću.

Preživeli pored olupine aviona

Preživeli pored olupine aviona

Najpoznatiji kanibali


Najpoznatiji slučaj kanibalizma u modernoj istoriji dogodio se 1972. Avion sa urugvajskim ragbistima, njihovim porodicama i prijateljima srušio se na Andima 13. oktobra. Bilo je 45 putnika, a dva meseca kasnije je pronađeno 16 preživelih. Oni su preživeli zahvaljujući tome što su jeli meso poginulih. O ovom slučaju je snimljeno nekoliko filmova.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP