Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

OVO JE HIT

Kada vidite kako ovaj srpski policajac piše kaznu, PAŠĆETE NA TEME! (VIDEO)

Autor: Nina Gavrilović | 02.11.2014 - 22:22:00h | Komentara: 12

Vladimiru Magovcu juče se desila scena kao iz filma, a iako je policajac njega "snimio" i napisao mu kaznu, ovaj građanin je snimio pisanje te kazne! Odmah da vam kažemo, nećete ga zaboraviti!

Pisanje kazne

Policajac koji je prvog novembra na Zrenjaninskom putu zaustavio Magovca prvo mu je priredio neprijatno, a onda nesvakidašnje iznenađenje. Jedna je stvar da dobijete kaznu, a sasvim druga da vam je policajac uruči otkucanu na pisaćoj mašini! U sred kola!
Navikli smo da naša policija ne koristi baš najsavremeniju opremu, ali ovo je scena kao iz filma! I to dobre komedije!

Kazna

Remek delo na pisaćoj mašini * Kliknite za uvećanje

"Policajac me zaustavio na Zrenjaninskom putu. Kada sam video kako kuca kaznu morao sam da ga snimim", rekao je za alo.rs Vladimir koji ceo događaj nije primio k srcu, već mu se na kraju i od srca nasmejao.


Poslednji komentari
  • Milan Vreme: 02.11.2014 23:35h

    Kada budu dobili uredne uniforme i adekvatnu opremu pisaće vam elektronske kazne i to će vam stizati na kućnu adresu, u osiguravajuće društvo i ko zna gde još. Ovaj saobraćajac se potrudio da to napiše čitko i jasno, koliko vidim sasvim lepo to radi. Malo više poštovanja za ljude čiji je život stalno na meti kriminalaca i koji svojim radom štite naše živote. Probajte sebe da zamislite kako nemate vikend jer se pijana stoka nalazi za upravljačem, kako morate da dežurate je bahati vozači misle da su svemogući i mogu da voze koliko im padne na pamet, kako vas cimaju da obezbeđujete skupove i budete na meti huligana, da vam je radno vreme po dvaneset sati leti, zimi, na praznik i onda se malo nasmejte ako imate savesti.

  • Bole Vreme: 03.11.2014 00:51h

    A sta bi ti Milane, da primate platu a ne radite nista? Pa to im je posao, takav su izabrali, a imaju i privilegije dovoljen, zato ne kukaj.

  • prdonja Vreme: 03.11.2014 01:02h

    niko ih nije terao da idu u milicajce i da budu na meti kriminalaca dragi milane nego su mogli da idu za popa ili lekara ,ucitelja... a ne na kurs tri meseca

  • iris Vreme: 03.11.2014 06:08h

    Slazem se sa komentarom gore potpisanog gospodina. Ovo je za svaku pohvalu za revnost sluzbenog lica.Bravo za nasu policiju...

  • VULE Vreme: 03.11.2014 06:21h

    Napisao bi je on ručno da zna da piše ali zato da kuca to su ga naučili kao i da ispuni limit koliko kazni mora dnevno da naplati da napuni budžet!! Bitno je da se izvlače pare zato su tolike kazne a plate najmizernije dok naši debeloguzi ručaju u skupštni za mizerne pare zato im je dosta 25000din mesečno!Treba ih tamo i zaključati neka se ugoje fino..

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP