Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

FENOMENALNA IDEJA!

Kupiš kuću - dobiješ i godišnju pretplatu na picu!

Autor: Alo.rs | 08.04.2015 - 14:28:00h | Komentara: 0

Prodocia Cabadaj iz Zaprešića dosetila se originalnog načina kako da privuče pažnju kupaca kuće nedaleko od Novih dvora - novom vlasniku nude godišnju zalihu pica!

Pica Raznosač pice Dostava Pice

Foto: Profimedia

- S kupovinom kuće novi vlasnik će dobiti kupon za 365 besplatnih pica u lokalnoj piceriji - rekla je vlasnica kuće od 129 kvadratnih metara. Reč je o novoj prostranoj kući s dvorištem i garažom, za koju traže 127.000 evra.

Vlasnici su već u načelu dogovorili i posao s obližnjom picerijom, pa će celogodišnju zalihu platiti odjednom, za što je dogovoren i popust.

- Dogovorili smo cijenu pice od 20 kuna (oko 315 dinara), pa nam se posao sigurno isplati - smatra vlasnica kuće.

Kada se sve stavi na papir, marketinški potez koji su osmislili sami koštaće ih 7,300 kuna (nešto više od 115.000 dinara), koliko bi najmanje platili bilo kojoj agenciji za nekretnine koja je kuću mogla da oglašava i traži kupca.

- Ovako nam je jeftinije, nemamo novca za agencije, a nakon što kuću prodamo, moći ćemo pokriti i taj trošak - zaključila je vlasnica, kojoj je potez već pribavio nekoliko zainteresovanih klijenata do kojih se vest proširila. Iako je svesna da pice neće privući kupce, već sam objekat, zadovoljna je uspešnom reklamom.

Kada se pogleda statistika cena kuća u Zagrebačkoj županiji, prema analizi portala Njuškalo.hr, Zaprešić je treći po skupoći, nakon Samobora i Velike Gorice. Prema Njuškalu, cena kvadrata u Zaprešiću je 963 evra, koliko traži i porodicas koja kupca nagrađuje celogodišnjim ručkom. Cena kvadrata kuće u Samoboru je 1.019, u Gorici 1.000, dok se najjeftinije kuća može kupiti u Ivanić-Gradu, za 748 evra po kvadratu. Cene stanova u županiji nešto su više i u rasponu su od 1.196 evra u Samoboru do 829 evra u Brdovcu, prenosi Večernji list.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP