Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

JADNIČAK

LEKARI U ŠOKU: Koristila hrčka umesto vibratora!

Autor: Kurir | 22.10.2014 - 21:15:00h | Komentara: 0

Lekari jedne donjeaustrijske bolnice ostali su u šoku kada im se za pomoć obratila žena srednjih godina, tvrdeći da joj se u vagini zaglavio kućni ljubimac - hrčak!

hrčak

Ilustracija | Foto: Profimedia

Lekari najpre nisu mogli da poveruju u ono što je žena tvrdila, međutim, tokom ginekološkog pregleda lekar je u vagini zaista napipao i izvukao zaglavljenu životinju. Ona se jedva micala, ali je, sećom, preživela incident.
"Gospođa, koja inače ima titulu magistra, glodara je najpre potpuno obrijala i za svaki slučaj mu isekla kandžice, objasnio je lekar kroz smeh za austrijski portal krone.at. Ovaj portal je objavio anonimne ispovesti austrijskih lekara o najbizarnijim slučajevima koje su tokom dugogodišnje prakse imali.
Lekari se neretko susreću sa slučajevima u kojima pacijenti u, svoje ili partnerove, telesne otvore gurnu objekte koje posle ne mogu da izvuku. Tako je jedan Bečlija svojoj partnerki u vaginu gurnuo sijalicu povezanu sa postoljem lampe, pa su i vatrogasci morali da intervenišu.
Oni su najpre morali da skrate postolje dugačko 150 cm, a zatim je Hitna pomoć ženu, sa sve sijalicom u vagini, prevezla u bolnicu.
"Neverovatno je to da je tokom ljubavnog čina lampa bila uključena u struju. Par je imao sreće, jer je sve moglo da ispadne mnogo gore po njih“, objasnio je jedan od lekara koji su radili na ovom slučaju.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP