Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

LEPOTICE NA VELIKOM PLATNU

Lezbijske scene
koje su najviše razočarale (FOTO)

Autor: Ekipa Alo! | 12.11.2012 - 09:48:00h | Komentara: 0

Seksi scena između dve filmske glumice ne može biti loša stvar, pomislili biste. Ove lezbijske scene nisu loše, ali nisu ni posebno seksi. U većini slučajeva se, ipak, radi o prilično emocionalno teškim trenucima, pa nedostaje sva "vrckavost" koji mnogu očekuju od intimnih trenutaka između dve lepotice na velikom platnu.

A ponekad se ipak reditelji ili glumice previše, ili možda, premalo trude, pa cela situacija ispadne više neugodna, nego seksi. Najgore od svega je što se o filmovima koji sadrže makar jednu lezbijsku scenu naveliko i naširoko priča, pa se naravno, stvore i velika očekivanja oko te famozne scene.
Prisetićemo se 10 lezbijskih scena koje su ostavile mnoge ravnodušnima.

Đina Geršou i Dženifer Tili u filmu Veza (1996)

Bound

Đina Geršou je opaka, dok je njena partnerka nežna i senzualna, što se čini kao dobitna kombinacija za vruću scenu između dve žene, ipak Đinin lik je preterano muškobanjast i hladan, pa je scena seksa ispala poput klišea iz trećerazrednog pornića iz 70-tih. Šteta, a toliko potencijala!

Džulijen Mur i Amanda Sejfrid u filmu Kloi (2009)

Chloe

Dve zgodne i talentovane glumice u filmu se trebaju poljubiti, publika je na rubu svojih bioskopskih sedišta, kakav će to izvanredan poljubac biti....aaah, ne, ipak nije tako napet. Koje razočaranje! Svi su stvarno hteli da to uspe, ali stvarno! Iako je lik Džulijen Mur nesiguran, niti u jednom trenutku ne postoji naznaka uživanja ili strasti, što je prilično odbojno, pa se čak i scena lezbijskog poljupca može pretvoriti u hladan tuš.

Maria Šrader i Džulijen Koler u filmu Aime i Jaguar (2010)

Aimee & Jaguar

Zbog težine situacije, stvarno je potrebno uložiti truda da odvojite seksi scene od priče, kako bi je mogli dostojno doživeti. U filmu se radi o nesuđenim ljubavnicama za vreme drugog svetskog rata. Maria Šrader glumi Jeverejku, dok je Džulijen Koler žena nacističkog vojnika. Da se ova scena odigrala u bilo kojem drugom kontekstu, bila bi jako seksi.

Natali Portman i Mila Kunis u filmu Crni Labud (2010)

Black Swan

Teško je zamisliti da će se na ovakvoj listi naći dve prekrasne balerine koje se skidaju i ljube, no u trenu kada shvatimo da sve to nije "za pravo", stvari se počinju spuštati (mislimo naravno na raspoloženje). U najvrućijim trenucima, lice Mile Kunis se pretvara u Portmanovo i odjednom imate osećaj da gledate neki "perverzni" pornić. Iako je scena u službi priče filma savršeno iskorišćena, zbog celog tog preokreta ostali smo..praznih ruku.

Džulijen Mur i Anet Bening u filmu Klinci su u redu (2010)

The Kids Are All Right

Pomislili biste: "Ah, Džulijen Mur ponovo u lezbijskoj sceni! Pa ne može biti loše". Da, ne bi bilo loše da Džulije na sebi nema pidžamu s dugim rukavima, koja je sve drugo, samo ne provokativna i seksi. Osim toga, scena je neverovatno uštogljena, što se protivi svim očekivanjima od lezbijske scene. Ko želi gledati Anet Bening kako gleda TV dok se Džulijanina glava miče ispod debelog pokrivača?

Mia Kiršner i Beverli Polcin u filmu Još jedan tinejdžerski film (2001)

Not Another Teen Movie

U sceni koja je parodija na poljubac Sare Mišel Gelar i Selme Bler ima svega...ali previše za dobar ukus. Ova odvratna scena između Mije Kiršner i žene koja je tri puta starija od nje mogla bi biti na prvom mjestu ove liste (i svake slične ovoj), no, ipak je malo očigledan izbor.

Kara Sejmur i Krista Saton u filmu Američki Psiho (2000)

American Psycho

Ima nekoliko stvari koje su jako "krive" u ovoj sceni. Prvenstveno nas zastrašuje činjenica da ih obe zlostalvlja psihopata, za kojeg naslućujemo da će ubiti barem jednu od njih, što se i dogodi. Osim toga, "seksi" scene među njih dve su jako nezgodne i hladne, a nije zanemariva i pesma od Fil Kolinsa u pozadini koja stvara potpuno pogrešnu atmosferu.

Kloi Sevinji i Hilari Svonk u filmu Dečaci ne plaču (1999)

Boys Don't Cry

Bez ikakve dileme, ovaj film je jedan od najvažnijih snimljenih na tu temu, no ruku na srce, scene između ove dve lepotice jednostavno nisu privlačne. Scena seksa je iskrena i slatka, ali nikako napaljujuća, što je prava šteta kada su u igri dve zgodne mlade glumice. Trenutak je trebao biti pomalo neugodan i nespretan jer se ipak radi o tinejdžerskom ljubavnom paru, pa je takav i bio, a mi smo iz svega toga "izašli" praznih ruku.


Šarliz Teron i Kristina Riči u filmu Monstrum (2003)

Monster

Jedna od najljepših žena na svijetu, Charlize Theron, svu svoju senzualnost i privlačnost sakrila je pod maskom neugledne prostituke i ubojice. Da se razumijemo, Charlize je ulogu odglumila i više nego vrhunski, ali zato je scena između nje i Christine Ricci jedna od najrazočaravajućih ikad.

Dženifer Koneli i Heder Liter u filmu Rekvijem za snove (2000)

Requiem for a Dream

Jedan od filmova koji bi se trebali prikazivati pri svakoj kampanji protiv zloupotrebe droga.  Ovaj film je pun mučnih scena, ali lezbijska scena između Dženifer Koneli i nepoznate "devojke sa žurke" je jedna od najtežih, ali ujedno i najupečatljivijih ikad. Scena se nalazi pri samom kraju filma kada se svi likovi doslovno "raspadaju" u dramatičnom haosu droge i zavisnosti, a prikazuje Dženifer, koja je na rubu očaja i nepoznatu devojku kako se, usred neke žurke s gomilom muškaraca u odelima koji na njih bacaju novac, "zadovoljavaju" na dildu, ali cela stvar nema nikakve veze sa zadovoljstvom. Definitvno jedna od najmučnijih lezbijskih scena u filmu, uopšte.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP