Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

DETE NIJE NI ZNALO ŠTA JOJ SE DEŠAVA!

Mama: Niko ne sme tu da te dira! Devojčica (3): Ali mama, Ron me je tu pipkao!

Autor: S.S. | 11.03.2014 - 10:35:00h | Komentara: 2

Majka trogodišnje devojčice užasnuta je nakon saznanja da je njihov porodični prijatelj Ron Vud (60), iz Engleske, seksualno uznemiravao njenu ćerku.

silovanje devojčica

Pedofil kažnjen zbog zlostavljanja | Foto: Shutterstock / ilustracija

„Nisam mislila o tome da treba da razgovaram sa ćerkom o seksualnom zlostavljanju jer ima samo tri godine i nisam mislila da je to nešto što će nam se desiti“, opisuje majka čiji identitet se takođe krije.

Kada je, uzevši njene pantalonice, rešila da objasni devojčici gde niko ne sme da je dira otkrila je nešto stravično.
„Ovaj deo pantalona koji ti pokriva taj deo tela, ta zona je tvoja. Niko drugi ne sme da dira to mesto“, objašnjavala je majka.

„Očekivala sam da će samo reći – OK“, ali ona je rekla: „Ron me je tu dirao prstima“.
Roditelji malene devojčice u neverici su pitali ćerku da im kaže šta joj je Ron još uradio. Par zna Rona 10 godina ali nikada nisu bili svesni da je on sam provodio vreme sa njihovom ćerkicom.
„Osećala sam se tako izdanom. Nikada nismo ni pomišljali da nešto ovakvo može da joj se desi. Nismo ga nikada ni ostavljali potpuno samog sa njom. Viđali smo Rona i njegovu suprugu često i, kako nam je ćerka rekla, on je koristio svaku priliku da bude nasamo sa njom kako bi je zlostavljao. Često su se igrali žmurke i ona mi je rekla da joj je on uvek govorio da se ona sakrije u spavaćoj sobi i tada joj je to radio. Ona kaže da joj je on to radio „puno i puno i puno puta“.
Roditelji su pozvali policiju i objasnili devojčici kako je to što joj se desilo loše i pripremili su je za saslušanja kako bi Ron dobio zasluženu zatvorsku kaznu. Malena je rekla i da ju je pedofil nazivao „posebna mala princeza“.
Ron Vud je negirao krivicu ali je proglašen krivim i dobio je zatvorsku kaznu od osam godina.

„Laknulo nam je što su ga proglasili krivim istog dana kada je moja ćerka svedočila. Dobio je osam godina zatvora. Rekli smo i njoj a ona je rekla – Vidite, rekla sam svima da ne lažem“, opisuje majka i dodaje da svi roditelji treba da kažu svojoj deci šta spada pod seksualno zlostavljanje kako bi izbegli taj užas.
 
Poslednji komentari
  • Biljana Vreme: 11.03.2014 12:26h

    Osim ako zive u Srbiji, gde ce dete vuci 100 puta na sud, objavljivati ime po novinama a zlocinca pustiti da joj slobodan i nekaznjen preti i zlostavlja i dalje... Jer srpskom sudiji 600 diskova pornografskog materijala sa bebama nije dokaz koji bi nekog zatvorio, a novine pisu kako je divan, porodicni covek i kolega?!

  • tanja Vreme: 11.03.2014 17:10h

    @Biljana Tako je, bravo za komentar. Taj zlotvor bi u Srbiji prosao nekaznjeno, jos bi proglasili da je devojcica patoloski lazov. Srbija samo sto jos otvoreno ne poziva ubice i siledzije da ubijaju i siluju jer ce biti oslobodjeni od svih optuzbi! Eee Srbijo, jadna li si kad cestita i postena omladina mora da bezi iz kriminalne i korumpirane zemlje!!!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP