Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

UZBUĐUJE GA VARANJE

Mladića loži da sluša o ljubljenju njegove
devojke sa drugim muškarcima!

Autor: Mondo | 24.04.2013 - 16:13:00h | Komentara: 0

O osobama koje uzbuđuju seksi priče, ili presluškivanje drugih koji vode ljubav, pisao je Pol Džilet.On je naišao na mladića koji mu se poverio da ga slušanje priča njegove devojke o tome kako se ljubila sa drugim muškarcima, veoma uzbuđuje. Taj mladić je od devojke tražio da mu sočno opiše sve što je radila, a to ga je dovelo do vrhunca.

seks 13

Loži ga da sluša o ljubljenju njegove devojke sa drugim muškarcima

Mladić je rekao i da ga uzbuđuje slične priče njegove drugarice, i da doživljava snažnu erekciju svaki put kada mu ona prepričava šta je sve radila sa svojim ljubavnicima,

Džilet zaključuje da je to neka vrsta predigre za određene ljude, i da se slušanje o tuđem seksu, ili slušanje samog seksualnog čina drugih osoba, ne može ubrajati među poremećaje.
Tokom istraživanja ovog fenomena, Džilet je primetio da nema žena koje uzbuđuju seksi zvuci i seksi priče. On nije uspeo da utvrdi šta je razlog tome, ali pretpostavlja da je po sredi činjenica da žene seksu pristupaju sa više emocija nego muškarci i da ih možda zato tuđe priče ne uzbuđuju uopšte, ili ne toliko da bi i same poželele da imaju seks.
U svakom slučaju, ovaj fenomen "slušanja" je slabo istraženo područje ljudske seksualnosti, a većina seksologa ga svrstava u bezazlenu predigru, a ne u poremećaj ili bolest. Naravno, samo ukoliko ne preraste u opsednutost i jedini način da se doživi seksualno uzbuđenje ili orgazam.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP