Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

JEDAN OD NAJGORIH INCESTA

„Moja sestra je trudna i mi ne znamo koji od naše braće je otac“

Autor: Bošnjak KS | 18.06.2014 - 09:17:00h | Komentara: 1

Da nije bilo dečjeg razgovora u školi, ko zna kad bi jedan od najtežih slučajeva masovnog incesta u Australiji bio otkriven. Jedno od dece izreklo je skoro neverovatnu tvrdnju: „Moja sestra je trudna i mi ne znamo koji od naše braće je otac.“

trudnica i jabuka

To je bilo više nego dovoljno za jednog nastavnika u srednjoj školi na jugu Novog Južnog Velsa da alarmira vlasti. Usledilo je otkrivanje familije, koja je živela divljim načinom života, u najgorem slučaju incesta i seksualnog zlostavljanja koji su ikad otkriveni.
U sudskom dokumentu obelodanjeni su detalji o tome šta je dovelo do racije na izolovanu farmu, koju su zajedno izveli policija i osoblje Ministarstva za porodicu i društvene službe. Lokalni sud u Paramati naredio je da se od dva člana familije uzmu uzorci DNK.
Detektiv Kristi Hejlz, koja pripada državnoj komandi za borbu protiv seksualnog zlostavljanja dece, zatražila je od suda da odobri testiranje 14 odraslih osoba i dvoje dece. Ovo je deo policijske istrage cele familije, koja se vodi pod pseudonimom Kolt, a osumnjičena je za silovanje i seksualno napastvovanje.
Prema podnesku detektivke Hejlz sudu, od 3. avgusta 2011. do 18. jula 2012. Ministarstvo za porodicu i društvene službe primilo je više od 12 izveštaja o rizičnim uslovima u incestuoznoj porodici, ali je „pokrenuta minimalna akcija“. Konačno, stigla je prijava nastavnika.

- U tom izvještaju je navedeno da su čuli jedno od dece Koltovih kako u školi kaže: „Sestra mi je trudna i ne znamo koji od moje braće je otac“, stoji u podnesku. Sudu je takođe rečeno da je sestra, vođena pod pseudonimom Tami Kolt (29), rodila bebu Sali, koja je umrla posle dva mjeseca od fatalnog genetskog poremećaja, poznatog kao Zelvegerov sindrom.
Na rodnom listu otac nije imenovan, ali je Tami kasnije kazala u savetovalištu da je imala trogodišnju vezu sa svojim mlađim bratom. Testovi na bebi pokazali su genetsku abnormalnost i veruje se da oba roditelja deteta nose genetsku bolest.
Doktor je zakazao sastanak za Tami i njenu majku Beti Kolt da bi ih upozorio na opasnost, ali se nijedna nije pojavila. Tami je poslije toga nađena kako živi u karavan-parku i njene dve druge kćerke odvedene su pod nadzor vlasti. Beti Kolt izvedena je prošle nedelje pred Lokalni sud u Mos Vejlu i kazna će joj biti izrečena 18. avgusta.

 
Oduzeto dvanaestoro dece 

Usamljenički način života ove familije otkriven je prošle godine, kada je Deči sud preduzeo neuobičajen korak – objavio je nalaze koji su vodili do odvođenja 12 dece pod starateljstvo vlasti.
U racijama je nađeno ukupno 38 odraslih i dece, koji su živeli u zapuštenim kamp-prikolicama i šupama od lima, bez struje, vodovoda ili bilo kakve instalacije za snabdevanje vodom i održavanje higijene. U familiji su živele četiri generacije rođene od babe i dede, koji su u stvari bili brat i sestra.
Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 19.06.2014 03:01h

    smak sveta

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP