Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

TRAŽIO ČOVEK NOVČANIK

Mrtav pijan se popeo na vrh Sidnejske opere (FOTO + VIDEO)

Autor: A.O. | 12.05.2014 - 15:22:00h | Komentara: 0

- Tražio je svoj novčanik. Drao se. Kada je uvideo da ne može da ga pronađe, izvukao je pivo iz svojih pantalona i počeo da hoda po krovu - rekao je jedan od svedoka Marek Kopias.

Sidnej

Jedan nesvakidašnji prizor dogodio se juče u Sidneju kada se nepoznati muškarac u alkoholisanom stanju popeo na krov Sidnejske opere. Policija je stigla vrlo brzo, ali su tek posle sat vremena pregovora, uspeli da ga nagovore da siđe, prenosi Telegraf.
Turisti koji su se juče popodne zadesili u Sidneju, verovatno su mislili da će, kao što je to i običaj, napraviti svoje fotografije ispred čuvenog Opera Haus zdanja. Međutim, jedan pijani muškarac koji se popeo na krov objekta im je pokvario planove.

Sidnej

- Tražio je svoj novčanik. Drao se. Kada je uvideo da ne može da ga pronađe, izvukao je pivo iz svojih pantalona i počeo da hoda po krovu – rekao je jedan od svedoka Marek Kopias.

U početku se mislilo da je ovo posledica nekog protesta, međutim policajac koji je učestvovao u ovoj akciji, opovrgao je te navode i istakao da je ovo isključivo rezultat prekomerne doze alkohola.

Sidnej

Nakon incidenta, nepoznati Australijanac je odveden u Sent Vinsent bolnicu na trežnjenje, a kasnije će biti podignuta optužnica protiv njega za kršenje javnog reda i mira, jer je prema zakonima Opera Hausa zabranjeno je penjanje stepenicama ka krovu ovog spomenika kulture.

Pogledajte video:


Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP