Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

BIZARNA ISPOVEST

Muž joj nije kupio cveće za praznik, pa ga prevarila sa trojicom!

Autor: S.S. | 11.05.2015 - 11:45:00h | Komentara: 4

Majka (42) dvoje dece iz Nju Džerzija opisala je kako je počela da vara svog supruga samo zato što joj nije kupio cveće za Dan majki.

ljubav, par, krevet

Ilustracija | Foto: Profimedia

Ova žena je bila toliko deprimirana muževljevim ponašanjem da je rešila da mu se brutalno osveti. On joj je za praznik kupio samo čestitku.

Neverna supruga se registrovala na sajtu za preljubnike gde je pronašla oženjenog ljubavnika.

Ona je ispričala svoju priču za New York post:

" Kada sam otvorila čestitku od mog muža Dereka za Dan majki prošle godine srce mi je potonulo. U braku smo više od 15godina i ja sam majka njegovo dvoje dece - ali mu nije palo na pamet da mi kupi cveće ili nakit. To me je jako deprimiralo. Načinilo je da se osećam staro, kao da gubim svoj seksipil. Moj brak je zaglavio u kolotečini.

Počeli smo da se zabavljamo kada mi je bilo oko 20 godina. Sve je bilo super u dok nisu došla deca.

Derek ima 48 godina, ali kao da mu je 70 - uvek je umoran i nemotivisan. Imamo seks jednom nedeljno, iako nije strastven. Nikada ne doživim orgazam.

Dan nakon praznika za majke, napravila sam profil na sajtu za preljubnike. Malo sam popila i osećala sam se spremnom za flert. Napisala sam da sam sltak brineta koja traži aferu. Za nekoliko minuta imala sam poruke od nekoliko muškaraca, među kojima je bio i Tom koji ima troje dece. On ima 42 godine, bavi se medicinom i njegov brak je bio lošiji od mog. On uopšte nije imao seks sa suprugom.

Upoznala sam ga za manje od nedelju dana na ručku u restoranu od kojeg smo oboje udaljeni 40 minuta. Pili smo vino i jako smo se zabavljali dok smo se upoznavali.

Prvo smo imali seks tri nedelje posle toga. On nije bio ništa specijalno, samo veoma intiman i strastven. Još uvek nisam mogla da doživim orgazam - tačnije, nikada i nisam. Ali poboljšalo se vremenom.

Iako je za mene bila velika stvar da varam Dereka nisam se osećala krivom. Konačno sam se osećala živom i seksipilno opet. Nikom živom nisam rekla za tu avanturu - čak ni svojim najboljim prijateljima. Bilo je lepo imati ovu veliku tajnu samo za sebe.

Tom i ja smo imali seks jednom mesečno šest meseci, ali je onda počeo da me izbegava, otkazivao je naše sastanke i pravio izgovore. Ali onda sam se ja zaljubila u njega. Nikada mu to nisam rekla, jer sam znala duboko u sebi da je on hteo da sve ostane neobavezno i da nije želeo da ostavi ženu i decu. Iskreno, nisam ni ja htela svoje. Uskoro smo prestali da se viđamo.

Nakon toga, spavala sam sa još dvojicom sa sajta, a trenutno ćaskam sa nekoliko muškaraca. Derek i ja još uvek imamo seks samo jednom nedeljno i to nije postalo bolje. Ali sada kada sam imala svoje afere to me više ne muči. Ako sam nešto naučila iz ovih iskustava, to je da majke treba da se zabavljaju negde drugde ako ih ne cene kod kuće", završila je svoju ispovest neverna majka iz Nju Džerzija.

Poslednji komentari
  • Goxi Vreme: 11.05.2015 13:05h

    Nije dobila cvece i nakit? Koja sponzorusa.

  • nedjo Vreme: 11.05.2015 17:00h

    svaka cast

  • Nesa Vreme: 11.05.2015 21:41h

    A da ti da cika Velja bonu?

  • Zoran Vreme: 13.05.2015 11:24h

    Dobar izgovor zlata vredi.A ova bajna supruga ne reče šta radi i od čega živi,dok vara svog muža.A on jadnik rmbači da bi prehranio ženu i decu.Džabe ti muka mučeniče.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP