Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

HOROR

Nadzorna kamera zabeležila jezivu utvaru u ogledalu paba! (VIDEO)

Autor: E.A. | 18.02.2014 - 10:28:00h | Komentara: 0

Nadzorne kamere četvrtog najstarijeg britanskog paba, pre 763 godine sagrađenog „Ye Olde Mana and Scythea” u Boltonu, zabeležile su jezivu utvaru u jutarnjim satima s četvrtka na petak.

duh

Figura u ogledalu se ukazala nekoliko puta unutar par minuta, a menadžer lokala Toni Duli je nikada ne bi ni otkrio da na podu nije našao razbijenu čašu što ga je navelo na pomisao da su tokom noći u pabu bili provalnici.


Utvara se ispred kamere pojavila nešto iza šest sati ujutru, a zanimljiv je detalj i to da su po ukazanju kamere prestale da rade.

- Nije mi bilo svejedno kada sam pregledao zapis. Očekivao sam lopove, ali ne i ovo - priznao je Duli, koji do sada nije verovao u duhove iako je pab koji vodi odavno na glasu kao uklet.

Naime, veruje se da u njemu i dalje boravi duša Džejmsa Stenlija, sedmog grofa od Derbija, jer se stolica na kojoj je pogubljen 1651. godine i danas nalazi u pabu.

Upravo je ona most koji ga veže s ovim svetom, mišljenja su mediji, koji su utvrdili i to da Stenli nije jedini pokojnik koji ne može ili ne želi da napusti mesto.

Prema njihovom mišljenju u pabu se nalazi još najmanje 25 duša, te se za većinu veruje da su žrtve Engleske revolucije budući da je na stotine civila i vojnika izginulo upravo ispred lokala.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP