Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

UŽIVAĆETE U SVAKOM MINUTU

Najgenijalnije ulične šale! (VIDEO)

Autor: A.O. | 06.10.2013 - 10:37:00h | Komentara: 1

Remi Gajar (fr. Rémi Gaillard) je francuski humorističar i komičar. Stekao je popularnost, najpre u Francuskoj, a potom i širom sveta, zbog svoje serije duhovitih skečeva, u kojima ismeva ljude i situacije u realnim okolnostima.

Remi Gajar

Remi Gajar | Foto: Wikipedia

Svoj prvi skeč je snimio 1999. godine, a sajt nimportequi.com, posvećen upravo sopstvenoj produkciji, pokrenuo je dve godine kasnije.
Najširu popularnost je stekao 2002. godine, kada je posle fudbalskog finala kupa u Francuskoj uspeo da se preruši u fudbalera pobedničke ekipe, FK Lorjena, i sa igračima proslavi pobedu, na kojoj mu je čestitao čak i tadašnji predsednik države, Žak Širak. Kasnije iste godine, uspeo je čak da stoji rame uz rame sa francuskim odbojkaškim reprezentativcima na svetskom prvenstvu, pre jednog meča, dok se intonirala nacionalna himna, a tom prilikom je i jedini pevao- što su prenosile mnoge TV stanice, uključujući i Eurosport. Tek pre samog meča, obezbeđenje ga je izvelo sa parketa.
Pored skečeva u sopstvenoj produkciji, Gajar je poznat i kao odličan amaterski fudbaler (svoju veštinu često prikazuje u skečevima), politički aktivista i učesnik u mnogobrojnim reklamama. Gotovo sve skečeve, snimio je u svom rodnom Monpeljeu.

Gajar, prema sopstvenim rečima, prezentuje nekonvencionalni smisao za humor. Ne obazirući se na situaciju i eventualnu materijalnu štetu koju nanosi, on provocira i ismeva razne ljude u raznim situacijama: policajce, igrače golfa, ribare, prodavce, ali i TV emisije. 

O tome svedoči i njegov moto: 'C'est en faisant n'importe quoi qu'on devient n'importe qui' ("Čineći bilo šta, postajemo bilo ko"). Neki od njegovih najpoznatijih snimaka su oni gde u realnom okruženju parodira Super Marija, Pek Mena, puzi preobučen u puža po auto-putu i slično. U drugim situacijama, Gajar kao amaterski fudbaler voli da demonstrira svoje umeće pogađajući loptom razne ciljeve iz naizgled nemogućih situacija.

Ne želeći da ih komercijalizuje, Gajar je učinio da svi njegovi snimci budu dostupni preko njegovog veb-sajta i Jutjub kanala.

Uživajte u videu u kojem su spakovane sve njegove najbolje fore.


 

Poslednji komentari
  • Peca Vreme: 07.10.2013 08:22h

    U Srbiji bi fasovao dobre batine pa nek zeza narod.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP