Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

E MOJI MUŠKARCI

Najgljuplji načini da se samoubijete: Muškarci dominiraju u ovoj kategoriji (VIDEO)

Autor: A.O. | 12.12.2014 - 14:10:00h | Komentara: 0

Žene su pametnije od muškaraca! Sa ovom teorijom biće saglasna većina pripadnica lepšeg pola, a ovakav zaključak izvučen je na osnovu procenta dobitnika tradicionalne Darvinove nagrade, koja se dodeljuje za najgluplju smrt. Ta nagrada je, do sada, u 90 odsto slučajeva (posthumno) otišla u ruke pripadnika jačeg pola.

Najgluplje smrti na svetu

Najgluplje smrti na svetu | Foto: printskrin Jutjub

Postoji pregršt primera, a među njima jedna veoma zanimljiva stvar, 90 odsto "Darvinista" su muškarci. Naime, od 332 analizirane nominacije, 14 njih je isključeno jer ih dele muškarci i žene, odnosno parovi. Od preostalih 318 nominacija, 280 odlazi muškarcima, a samo 36 ženama.


Na osnovu toga, izveden je zaključak da su muškarci mnogo češće dokazivali da su gluplji i to samo zbog svoje nepažnje i nedostatka dobre procene.
Od dosadašnjih dobitnika spomenućemo samo neke. Tu je muškarac (terorista u pokušaju), koji se razneo dok je pokušavao da otvori pismo bombu. Možda i ne bi zaslužio ovu nagradu da tu eksplozivnu napravu nije sam napravio.

Čarls Darvin

Čarls Darvin

Pored njega nagradu je zaslužio i lopov koji je pokušao da ukrade kablove od lifta. Kablove je i uspeo da ukrade, ali je problem bio što se on nalazio u tom liftu.
Od dosadašnjih dobitnika izdvojićemo i muškarca sa Floride koji je usred saobraćajne gužve morao da ode u wc. Pošto u okolini nije video montažni toalet, izašao je iz kola i preskočio betonski zid očekujući da se iza njega nalazi zavučeno mesto na kom bi mogao da se “olakša”. Na njegovu nesreću, nije shvatio da se nalazi na mostu.
Inače, ova nagrada je dobila ime po Čarlsu Darvinu, naučniku koji je postavio temelje teorije evolucije. Ove nagrada dodeljuju se kao priznanje ljudima koji su zbog svojih glupih odluka koje su ih odvele u smrt spasili čovečanstvo od svojih gena.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP