Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

POGREŠNO SKRETANJE

Najluđih 10 nezgoda
zbog GPS navigacije!

Autor: Nina Gavrilović | 06.11.2012 - 15:20:00h | Komentara: 1

Uđite u kola, vežite se, pogledajte svoju milu navigaciju i obavite jedan veoma ozbiljan razgovor sa njom. Bolje da završite u ludnici nego u nekoj od ovih situacija.

Pravo u rupu!

Pravo u rupu!

Kakav pogodak… u promašaj!

Nesrećna žena iz američke države Masačusets, imala je vrlo neobičnu golf partiju. Doduše, u njoj su ona i njena kola izigravala lopticu. Usled greške sa navigacijom, ona je najpre skrenula u polje sa kukuruzom, samo da bi, sledeći pogrešna uputstva, završila na golf terenu – i to u rupi sa peskom. E, ovo se zove upasti u bedak!

Ako je Hajdi mogla...

Ako je Hajdi mogla...

Bolje kozu da je uzjahao!

Švajcarski vozač i njegov kombi našli su se u vrlo neobičnoj situaciji kada ih je GPS uputio na malecan planinski put. Za volanom je bio Robert Zigler koji je, prateći instrukcije skoro stigao na vrh planine. Kažemo skoro, jer se zaglavio na sred staze na kojoj bi dve ovce imale muke da se mimoiđu. Na kraju je po njega i vozilo morao da dolazi helikopter. I to, zamislite, bez navigacije.

A, vi ne vozite čamac?

A, vi ne vozite čamac?

Iznajmile nesreću!

Tri mlade žene zamalo da se udave u jednom američkom jezeru, nakon što ih je navigacija iznajmljenog Mercedesa poslala na plivanje. Naime, izgleda da se uređaj malo zbunio, pa je veliki automobil preko mola za čamce uputio pravo u vodu! Dobro sad, nije mašinica kriva, kola, čamac, sve je to slično…

Malo auto - malo podmornica

Malo auto - malo podmornica

Vodeno krštenje

Evo šta nikako ne treba da radite ako imate Mercedes vredan 96. 000 dolara – da slušate navigaciju. Žena za volanom (da se niste usudili da se nasmejete!) je sledeći savete sa zvučnika skrenula na stazu namenjenu isključivo terenskim vozilima i upala u nabujalu reku! Mlada Londonka, koja je bila na puta za krštenje, je bezuspešno pokušavala da zaustavi kola, koja su kao u fliperu udarala u obalu, dok se na kraju nisu nasukala na blatnjavu obalu.

Jedinstvena turistička ponuda

Jedinstvena turistička ponuda

Sajonara, pare! 

Trojica japanskih turista u Australiji, doživeli su jednu mokru neprijatnost kada ih je GPS sistem naveo na pogrešan put. Dok su zlosrećni studenti ubacivali putanju, mapa je zaboravila da im napomene da se put koji su izabrali nalazi tu samo kada je oseka. Kako ih je uputstvo skrenulo sa nasipa na jedva vidljiv sprud, oni su se uskoro našli pod dejstvom plime i završili u sred okeana! A, da, auto je bio iznajmljen. Sajonara, pare!

Šta, ne vozim voz?

Šta, ne vozim voz?

Lakše je preskočiti nego zaobići… 

Dok je izletanje voza iz šina užasna nesreća, uletanje kola u iste je takođe ozbiljan problem. Pitajte samo vozača ovog Audija koji je malo promašio kolosek i potpuno zaustavio železnički saobraćaj. Šteta što vozovi nemaju traku za preticanje.

Specijalna dostava!

Specijalna dostava!

…Lakše je zaobići nego (voz) preskočiti

Američki raznosač pice nije bio ove sreće. Nesreća je, ipak, bila veoma slična. Satelitski sistem za navođenje je momku rekao da skrene levo i on ga je, bez razmišljanja, poslušao i završio na pruzi, gde se zaglavio. Ubrzo je šinama počeo da tunji voz i ostavio mladiću taman dovoljno vremena da zgrabi pice i napusti automobil. Hoćete kečap uz to?

Aj u zatvor, da odmorite malo

Aj u zatvor, da odmorite malo

Cinkarooo!

Onaj milozvučan ženski glas sa zvučnika nije rezervisan samo za vas! U pogrešnim rukama prevrtljiva pričalica priznaće sve i policiji! Tako su Ian Bansi (33) i Stiv Vorington (31), završili u zatvoru kada je navigacija sa njihovog poslovnog kombija dala policiji detaljan opis puta svih njihovih 10 pljački. A momci su samo hteli da rade malo prekovremeno…

Pobožna neka navigacija...

Pobožna neka navigacija...

Navigacija iz pakla 

Dva britanska penzionera imala su čudan susret sa verom - sudarili su se sa crkvom. Istini za volju, crkva je bila uredno parkirana na pločniku kada je vremešni bračni par iz sve snage udario u njen bok, oborio sliku sa zida i oštetio temelje. Vozač je kasnije rekao da ga je navigacija navela na ovaj greh. Sve mu je oprošteno.

 
Poslednji komentari
  • Ivan Vreme: 06.11.2012 21:32h

    Pa nismo mi veverice da poverujemo u ovo! Postujte vase citaoce, nisu toliko glupi!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP