Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

VELIKA DEVOJKA

Najveća ženska
stopala u Evropi!

Autor: M.G. | 17.09.2012 - 10:12:00h | Komentara: 0

Ema Kejhil (19) ima veća stopala od svih žena u Evropi! Misli da je nemoguće da nađe cipele za sebe. ‘’Volim cipele, ali ne mogu da nađem ni jedne koje bi mi odgovarale’’. Ona ima jedne cipele na štiklu, kojima lično menja boju tri puta svake godine, navodi Dejli Mejl.

Kao i svaka devojka njenih godina, Ema Kejhil voli da nosi cipele na štiklu (pogledajte fotografije). Ipak, kupovina istih za nju je veoma naporan posao.

Devetnaestogodišnjakinja iz Vorčestera sa najvećim stopalima među ženama Evrope bila je u mogućnosti samo jednom da nađe cipele koje su joj taman, i to u jednoj prodavnici u Nemačkoj.

‘’Mislim da imam najveća stipala u Evropi, I da mi je zato teško da nađem odgovarajuće cipele. Imam jedan par cipela na štiklu mada i nisu ništa posebno. Moj san su recimo Lubotins cipele’’.

Cipele

I ona želi lepe ženske cipele na štiklu! 

 

Momci joj ne prilaze jer se osećaju pomalo ugroženim u njenoj okolini. ‘’Iako volim što sam visoka, samo mi je jednom prišao dečko u klubu. I bio je viši od mene, mislim da je to presudilo. Dalje od tog simpatičnog prilaska nismo išli. Nemamo ništa zajedničko sem visine. Iako bih volela da budem sa dečkom koji je višt od mene, rekla bih das am nekako u situaciji gde bi množda trebalo malo da spustim kriterijum…’’

Club

''Samo jednom mi je prišao dečko u klubu!''

Zbog visine, Ema mora da void računa kada prolazi kroz vrata, i teško staje u automobil. Štop se tiče odevanja, često mora da nosi helanke ispod haljine jer bi haljina uglavnom bila prekratka.
Svakako, ona ipak navodi cipele kao najveći problem.
‘’Volim cipele, ali teško je naći one koje mi odgovaraju a pri tom mi se i dopadaju. U Nemačkoj postoji jedna prodavnica gde kupujem. Prošli put sam za 500 funti kupila pet pari’’. Od četrnaeste godine njen broj cipela rastao je za jedan broj.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP