Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

ENGLESKI POLITIČAR IZJAVIO DA JE OTAC TUĐINA

Napravio dete vanzemaljki!

Autor: Ekipa Alo! | 20.06.2013 - 07:02:00h | Komentara: 1

Da političari lažu kako zinu, odavno nije neka vest. Ali, Englez Sajmon Parks (53), član veća u gradiću Vitbiju, apsolutni je šampion! On, naime, tvrdi da je njegova majka vanzemaljac, ali i da je jednom od posetilaca iz svemira - napravio dete!

Parks sa slikom  svoje mame, koju  je sam nacrtao

Parks sa slikom svoje mame, koju je sam nacrtao

Parks, inače laburista, oženjen je i ima troje dece. Kako je izjavio, nakon što je svojoj zemaljskoj supruzi priznao da ima dete koje se zove Zarka, i to iz veze sa vanzemaljkom zvanom Kraljica Mačaka, njihovi odnosi su se “malo zaoštrili”.


Ovaj instruktor vožnje tvrdi da je imao seksualne odnose sa vanzemaljkom oko četiri puta godišnje.
- Držao sam ruke na njoj i rekao “Spreman sam”. Potom je tehnologija, koju i dalje ne razumem, uvukla nju i mene u svemirski brod koji je bio u orbiti Zemlje. Sećam se da mi je rekla da se ne bojim i da me nikada neće povrediti - “objasnio” je Parks.

Taticeee!

Taticeee! | Foto: Shutterstock


- Iskreno, moja supruga je saznala za to i nije bila baš srećna. To mi je napravilo neke probleme, ali pošto nije u pitanju veza na ljudskom nivou, ne vidim šta je tu loše - rekao je Parks.

Da priča bude još bizarnija i smehotresnija, Parks tvrdi da je njegova prava majka vanzemaljka, visoka je 2,74 metra i ima osam prstiju. Parks kaže da ga ludim smatraju samo oni koji “nisu imali takvo iskustvo”, ali da sve to nikako ne utiče na njegov rad kao člana gradskog veća.

- Mogu da razumem da tako pričaju zato što nisu videli ništa slično svojim očima, ali ako provedu nešto vremena sa mnom, otići će uvereni da nisam lud. Postoji još mnogo ljudi koji imaju slična iskustva, ali nisu spremni da o tome javno pričaju jer su uplašeni da bi im to uništilo karijere - izjavio je ovaj Englez u ispoveti za emisiju “Ispovesti o vanzemaljskim otmicama” britanskog “Kanala 4”.

- Ubeđen sam da vanzemaljci motre na mene veoma pažljivo i da mi se ne može desiti ništa opasno, jer me oni čuvaju - zaključio je Parks.
Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 21.06.2013 17:01h

    ovaj prijatelj sa kostunicom

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP