Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

BOLESNO

Neće ići na sahranu: Majka mi je umrla, kakva divna vest!

Autor: dnevno.rs | 07.08.2014 - 12:04:00h | Komentara: 0

Tabatika Koup (59) učinila je nešto neverovatno, što je mnoge zaprepastilo. Nakon smrti majke, na svom Fejsbuku napisala je: 'Ding, Dong, veštica je mrtva'.

Tabita Koup

Tabitka Koup | Foto: Fejsbuk

Tabitka Koup (59) učinila je nešto neverovatno, što je mnoge zaprepastilo. Nakon smrti majke, na svom Fejsbuku napisala je: 'Ding, Dong, veštica je mrtva'.

– Moj otac je preminuo pre 12 godina i od tada mi mnogo nedostaje. Sada, kada je moja majka mrtva, osećam se sasvim drugačije. Neću ići na sahranu i neću poslati cveće. Sada bih najradije zaigrala – rekla Je Koup za Dejli mejl.

Žena je čula da joj je majka umrla prošlog meseca.

– Tada sam prvi put lepo spavala. Kada sam se probudila, prvo što sam na Fejsbuku napisala je: „Ding, Dong, veštica je mrtva” – objašnjava ona.


Žena tvrdi da je majka nikada nije volela.

– Istina je da nikada nije brinula za mene, nije joj bilo važno da li sam živa ili mrtva. Nikada mi nije rekla da me voli i talno je vikala. Uglavnom je po tome pamtim – okriva Koup.

Tabaitka Koup rođena je U Severnom Jorkširu, jua 1955. godine. Ona navodi da je njen otac bio veoma talentovan čovek, a da majka to ikada nije umela da prepozna.

– Za nju on nikada nije bio dovoljno dobar. Kada sam bila mala i kada bih joj poklonila nešto, ona bi ga samo sklonila od sebe. Nikada nije volela kada joj nešto napravim ili jednostavno, nije volela mene. Prezirala je da radi po kući i stalno je izrabljivala mene i moju sestru. Užasno je kuvala i nije imala prijatelje. Jedino što ju je istinski zanimalo je da kupuje odeću. Kada biizlazila sa mojim ocem, uvek je želela da bude lepša od njega...ako to nije, vraćala bi se kući bez pogovora – iskrena je ona.

– Nadam se da postoji zagrobni život i da je ona srećna u njemu jer na ovom svetu očigledno nije bila. Ako me pitate da li sam nesrećna i tužna, ne, nisam. Njena smrt me je oslobodila, napokon – zaključila je Koup za Dejli mejl.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP