Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

OVAJ ČOVEK SE NE ŠALI!

Nuklearni napad uništio Marsovce?!

Autor: dailymail.co.uk | 23.11.2014 - 21:33:00h | Komentara: 2

Fizičar Džon Brandenburg će na godišnjem okupljanju američkog društva fizičara predstaviti svoju teoriju da je nuklearni napad druge vanzemaljske rase "izbrisao i uništio" drevnu civilizaciju Marsovaca.

Očigledno da je po sredi izvor veštačke svetlosti uperena prema gore

Kako piše britanski "Dejli mejl", a tvrdi Fizičar Džon Brandenburg koji će danas na godišnjem okupljanju američkog društva fizičara predstaviti svoju teoriju da je nuklearni napad druge vanzemaljske rase "izbrisao i uništio" drevnu civilizaciju Marsovaca?!
U sklopu svoje čudne teorije Barandeburg tvrdi i da su stanovnike Marsa, poznate kao Sidonjani i Utopijanci, masakrirani u nukearnom napadu, kao i da su dokazi genocida vidljivi i danas?!

Džon Brandenburg

Džon Brandenburg

Njegovo poslednje istraživanje usresređeno je na visoku koncentracije Xenona-129 u atmosferi Marsa, kao i urana i torija na njegovoj površini, što je uočila i Nasina letelica Odisej, prenosi portal "zanimljivostidana.com".
Naučnici su ranije istakli da pojava ovih elemenata nije iznenađujuća jer su prirodni elementi koji se nalaze svuda. Ali, Brandenburg je odlučan u tvrdnji kako se radi o ostacima dve nuklearne eksplozija na površini.
Kaže i da bi njegova teorija mogla objasniti i Fermijev paradoks, pre svega činjenicu zašto nam se nitko još nije javio ako svemir obiluje životom.
On upozorava i da moramo biti u strahu od napada na našu planetu, kao i da pripremimo ljudsku misiju koja bi na Marsu proverila šta možemo da očekujemo, odnosno proširila znanje o tome što se dogodilo.
Stručnjak za NLO Nigel Watson tvrdi da Brandenburg nije prvi koji sugeriše da su Mars "ubile" nuklearne eksplozije.


"Ove priče i mnoge njihove varijacije predstavljaju mišljenje da je naš Sunčev sistem bio poprište nekoliko nuklearnih bitki između vanzemaljskih posetilaca i domaćina", rekao je i dodao kako Brandenburg iznosi tek nagađanja bazirana na našoj današnjoj svijesti o moći nuklearnog oružja i našem strahu od njegove zloupotrebe.
Poslednji komentari
  • jox Vreme: 25.11.2014 00:42h

    Ja imam iskustva sa domacim transvestitama i odusevljen sam poprilicno. Ne treba ih osudjivati, one su skroz cool. I stvarno deluju kao full devojke, gotovo je nemoguce provaliti ih.

  • nedjo Vreme: 27.11.2014 17:22h

    mozda culi pesme ere ojdanica?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP