Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

PREDEBEO ZA AVIOKOMPANIJU

Odbili da ukrcaju mladića teškog 230 kilograma u avion! (VIDEO)

Autor: Ekipa Alo! | 13.11.2013 - 13:45:00h | Komentara: 3

Jedna britanska kompanija odbila je da preveze gojaznog putnika a u saopštenju stoji da je nemoguće pružiti svu potrebnu sigurnost tokom leta, jer se kreće uz pomoć invalidskih kolica, potrebna mu je konstantna medicinska pomoć i stalno snabdevanje kiseonikom.

Kevin Čeneis

Kevin Čeneis

Francuska porodica Čeneis je krajem oktobra bila blokirana u Čikagu, u SAD, jer je britanska avio kompanija “Britiš Ervejz” odbila da u letelicu ukrca njihovog preteškog sina Kevina (22) i moraće da se vrate u domovinu brodom “Kvin Meri 2″.

Kevin Čeneis, zbog hormonalnog poremećaja teži je čak 230 kilograma zbog čega su ga roditelji pre godinu i po dana doveli na lečenje u poznatu čikašku kliniku “Majo”. Iz Čikaga do Njujorka Kevin je u utorak zajedno s roditeljima putovao vozom 21 sat.

Kevin Čeneis

Od kraja oktobra porodica je boravila u hotelu u vazdušnoj luci u Čikagu, pokušavajući da smisle način kako će otputovati, pošto je “Britiš Ervejz” odbio da u svoj avion ukrca Kevina. On se kreće uz pomoć invalidskih kolica, potrebna mu je konstantna medicinska pomoć i stalno snabdevanje kiseonikom.

U saopštenju britanske kompanije stoji da je takvom putniku nemoguće pružiti svu potrebnu sigurnost tokom leta. U utorak su porodici Čeneis uslugu prevoza ponudili “Er Frans” i “Sviser”, ali s obzirom na to da su na razne nepredviđene troškove ranije potrošili veću svotu novaca od predviđene, Rene Čenais, mladićev otac, ponudu je bio prinuđen da odbije.

Pogledajte video:

Poslednji komentari
  • ana Vreme: 13.11.2013 19:52h

    Vjerovatno su bili u pravu,jer avio kompanije moraju obezbjediti sve gore navedeno.Za ubuduce medicinska dokumetacija tj.da su potrebni odredjeni uslovi za bolesnika bi uvjek dobrodosla,porodica jadnog mladica mogla je na taj nacin ustediti novac.Covjek ne bira sebi bolest.Tuzno je jer je sve vise gojaznih mladih osoba u invalidskim kolicima.Mladicu i porodici svako dobro.

  • stojko Vreme: 14.11.2013 01:48h

    Greška! Trebalo je da ga ukrcaju, kao i da ga (pre vremena) iskrcaju :)

  • nedjo Vreme: 16.11.2013 11:32h

    od ovog i brod moye da potone

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP