Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

POHOTNA MILIJARDERKA

Oralno zadovoljila dečaka (15) dok joj je sin bio u istoj kući! (VIDEO)

Autor: abcnews.go.com | 06.11.2014 - 13:19:00h | Komentara: 8

Bivša navijačica kluba Baltimor Rejvens iz NFL lige i bivša supruga poznatog biznismena i milijardera Meja Šetaka, Moli Šetak (47), uhapšena je zbog seksualnog zlostavljanja maloletnika.

Moli Šetak

Moli Šetak | Foto: AP

Inače, majka troje dece, bila je pod istragom poslednjih nekoliko nedelja zbog navodnog stupanja u seksualne odnose sa petnaestogodišnjim učenikom iz Baltimora.


Prema policijskom izveštaju, sve je počelo kada je optužena počela da komentariše fotografije koje je tinejdžer objavljivao na Instagramu, posle čega je počelo dopisivanje i viđanje.

Na prvom sastanku u maju ove godine par je otišao u bioskop gde su se ljubili i dodirivali. Nakon toga su se njenim automobilom odvezli na školski parking, gde su nastavili da se maze na zadnjem sedištu. Šetak je nastavila da dolazi po dečka posle škole kako bi nastavili svoju ljubavnu aferu u garaži.

Ona je unajmila kuću na plaži u Delaveru gde je pozvala svog maloletnog ljubavnika, kao i svog sina i njegove prijatelje. Iako je obećala ocu svog momka da mu neće dozvoliti konzumiranje alkohola, ipak mu je poslužila vino.
 

Navijačica je ponudila maloletniku da idu zajedno napolje i prošetaju psa, ali ga je umesto toga oralno zadovoljila, dok su se njen sin i prijatelji zabavljali na terasi kuće.

Policija tvrdi da je par otišao u spavaću sobu, gde se navijačica skinula i opet imala oralni seks sa mladićem. Tada mu je rekla da će voditi ljubav s njim ukoliko on to želi, ali je on navodno otišao iz sobe i posle toga joj se više nije javljao. Nekoliko nedelja nakon razuzdanog vikenda, javila mu se na Instagramu. Maloletnik je krajem avgusta o svemu obavestio policiju što je na kraju kulminiralo njenim hapšenjem.

Da podsetimo, gospođa Šetak je veći deo života bila pod svetlima javnosti, posebno kada je 2005. godine postala najstarija navijačica u NFL-u, kada je imala 38 godina.


Osim što je poznata kao navijačica, gospođa Šetak je izdala knjigu "Vibrant living” u kojoj je pisalo o tome kako voditi zdrav život.

Poslednji komentari
  • milf Vreme: 06.11.2014 15:24h

    Sta bi dao da mene zadovolji

  • dragan Vreme: 06.11.2014 17:29h

    i mene...

  • VladimirR. Vreme: 06.11.2014 17:43h

    Šta je sa ovim dečacima? Sve im ne odgovara?! Mora da će sutra biti ponosni na ko zna kakve anomalije?

  • kiki Vreme: 07.11.2014 11:08h

    Mali nije mogao treci put pa pobegao....

  • Alex Vreme: 07.11.2014 16:24h

    Nije ni normalno da zena od 47 godina zaskace klinca od 15, ipak, klinac je to pojma nema o zivotu. Mogla je nekog starijeg da nadje od 20-25 godina.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP