Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

DECA JEDVA PREŽIVELA PORED NJEGA!

"Osećam se kao najgori tata na svetu!" (VIDEO)

Autor: E.A. | 01.05.2014 - 22:34:00h | Komentara: 2

Američki rendžeri spasili su oca i dvoje maloletne dece koji su punih 60 sati bili izgubljeni u šumama nacionalnog parka "Coonrage" u Južnoj Karolini.

tata

Osim patnje i straha, J.R. Kimbler (43) i njegovo dvoje dece dehidrirali su te su ih izboli insketi, a zadobili su i nekoliko manjih ogrebotina. No, stvari su mogle da se završe puno gore jer se nesmotreni otac s decom uputio u divljinu bez ikakvih karti, hrane ili vode, a nije poneo ni lek za astmu za dete.
Kimbler je nekoliko godina izbegavao da bude u životima ćerke Džejd (6) i sina Dakote (10), a onda je počeo da ih posećuje vikendom. Prošle subote pomislio je da bi bilo zabavno odvesti decu na pešačenje u nacionalni park.
Planirana kratka šetnja ubrzo se pretvorila u pravu borbu za preživljavanje jer je otac pogrešno protumačio znakove i skrenuo s puta. Kada je u sumrak shvatio da su izgubljenina velikoj površini ispunjenom divovskim stablima i močvarama, poslao je poruku u pomoć prijatelju i to u zadnji tren. Naime, moblni telefon mu se nakon toga ugasio pa je izgubljena porodica ostala i bez sredstva za komunikaciju.
 
Šeztdeset sati kasnije ispostavilo se kako je ta jedna poruka bila dovoljna da im spasi živote. Ona je alarmirala rendžere i započela višednevnu potragu za ocem i djecom.
- Osjećam se kao najgori tata na svetu. No, dobro sam se snašao u situaciji i održao nas u životu tri dana - kazao je Kimbler nakon izlaska iz bolnice gde su lekari njega i decu pregledavali punih šest sati. Otac je prepričao da je skupljao kišnicu i krao jaja divljih ptica kako bi prehranio porodicu. Nikada nije bio u izviđačima, a sve što je znao o preživljavanju u divljini naučio je gledajući "Survivor".
Deca su nakon pronalaska vraćena majci, a lekari su ih upozorili na moguću zarazu parazitima koji obitavaju u kišnici.

Poslednji komentari
  • Mali pipi Vreme: 02.05.2014 14:00h

    Stvarno je strašno, jer čovek nije mislio ništa loše

  • nedjo Vreme: 02.05.2014 16:16h

    ala ste ispisali ovaj tekst

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP