Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

MONSTRUM

Ostavila nepokretnog sina u šumi da umre od gladi i hladnoće! (VIDEO)

Autor: CNN | 14.04.2015 - 13:06:00h | Komentara: 2

Potpuno nepokretan mladić (21) skapavao je pet dana bez hrane i vode u šumi u parku Kobs krik jer ga je majka Nija Parler (41) ostavila i otputovala u Merilend kod svog momka, saopštila je filadelfijska policija.

šuma

Ovde je bio nesrećni mladić

Sinu je ostavila samo jedno ćebence i Bibliju, a padala je jaka kiša i temperatura se noću spuštala na -30, izveštava CNN.

Mladić nije u stanju da ispriča šta se sve dogodilo, ali predstavnik policije kaže da ga je majka ostavila prošlog ponedeljka ujutro. Nesrećnik ima problema s očima, dehidriran je, izgladneo i ima gadnu posekotinu na leđima koja se verovatno inficirala. Prva pomoć pružena mu je u Dečjoj bolnici Filadelfije, a zatim je prebačen u Prezbiterijansku bolnicu.
 
"Dečko je očito borac. Neverovatno je bilo kad smo ga našli prošle noći. Duša ti se cepa kad vidiš da se neko tako ponaša prema ljudskom biću, a još posebno što je to uradila majka", kaže poručnik filadelfijske policije Džon Voker.
Slučaj je prijavila Škola budućnosti u Filadelfiji, koju taj mladi kvadriplegičar pohađa, pošto se momak danima nije pojavljivao na časovima. Pokušali su da kontaktiraju s majkom i vide šta se događa, ali ona se nije javljala. Policajci su je našli, ali slagala ih je da je sin s njom.
"Rekla je i porodici i policajcima da je dečko s njom kod njenog momka u Merilendu", kaže Voker dodajući da njen partner pojma nije imao šta se događa.
Majka je u nedelju uhapšena i protiv nje je podignuta optužnica sa više tačaka - od nanošenja teške telesne povrede preko zanemarivanja osobe zavisne od tuđe nege do kidnapovanja. Majka snosi "očiglednu krivičnu odgovornost", kaže Voker i dodaje da nije morala ovako da zlostavlja svog sina jer su dve njene sestre, koje su pokušale da dobiju starateljstvo nad njim, bile voljne da se staraju o njemu.

Istraga protiv nje je pokrenuta, a policija će se posebno baviti načinom na koji se ona uopšte starala o svom sinu, teško ometenom u razvoju. Ta žena ima još jedno dete (16), za koje nije rečeno kog je pola, ali joj je takođe oduzeto i dati porodici na staranje.

Tagovi:

Poslednji komentari
  • mr.burns from simpsons Vreme: 14.04.2015 20:27h

    kad ce bre onaj smak sveta, ovo je strasno sta nekim nazovi ljudskim bicima pada na pamet!

  • Å on Vreme: 14.04.2015 22:52h

    Kučka.. Ali ima Boga i sve joj je preselo

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP