Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

MRAČNA STRANA ZAVOĐENJA

Ova žena je preživela sadizam sličan onome iz „50 nijansi sive“

Autor: TV Best | 16.12.2014 - 11:14:00h | Komentara: 1

Oni koji su pročitali knjigu „50 nijansi siva“ znaju da se tu radi o mladom multimilioneru koji devojku obasipa poklonima da bi udovoljavala njegovim specifičnim seksualnim prohtevima. Lili Temperli je iskusila nešto slično i sad otkriva kako to zaista izgleda.

Fetiši vezivanje BDSM | Foto: Profimedia

Život u zlatnom kavezu | Foto: Profimedia

Priča o Kristijanu Greju i Anastasiji Stil nije nimalo nerealistična. To potvrđuje iskustvo jedne žene koja je svoju priču ispričala pod pseudonimom Lili Temperli.
Baš kao i Anastasija, Lili je bila mlada i lepa devojka koju je zaveo muškarac koji je počeo da je kontroliše, a na kraju se prema njoj postavio i diktatorski. Počeo je da joj naređuje kako da provodi vreme, kako da se ponaša i kako da se ulepšava za njega. Razlika je jedino u tome što se Lili nije udala za njega, nego je napustila posao koji je bio dobro plaćen, a onda pobegla iz svega toga emocionalno dotučena.
Lili je radila u jednoj londonskoj banci u kojoj je Patrik bio jedan od izvršnih direktora. On je imao reputaciju ženskaroša, kancelariju na vrhu zgrade i poveći račun u banci.
On je bio jedan od mnogih koji su tako živeli. Ne znam jesu li njihove žene znale za to ili su živele u blaženom neznanju. Ti bogati i samopouzdani muškarci sa posla su izlazili stavljajući prsten u džep. Damama su kupovali šampanjac i očekivali su nagradu za to na kraju večeri. Ili su sa sobom vodili svoje sekretarice na poslovni put, a preko sedmice bili porodični ljudi.
Na jednom od takvih grupnih izlazaka, nakon posla začinjenog s puno alkohola, prišao mi je Patrik. Vrlo brzo mi je stavio do znanja da želi da me izvede na večeru, bio je šarmantan i vrlo elokventan. Na početku sam pokušala da pružim otpor, ali ga je polako i sigurno otapao luksuznim darovima i neverovatnim putovanjima, koje sam gledala kao dokaz koliko me jako želi, ali i kao dokaz da mu je stalo.
Do tada sam bila realistična žena koja je želela da ostvari neki cilj u svojoj karijeri, da pronađe dobrog partnera i da se skrasi, ali zbog njega sam izgubila glavu.
Uskoro me je vodio po hotelima s pet zvezdica, od Njujorka do Toskane, Pariza i Kariba. Znao je koji broj odeće nosim, kupovao mi je Dolče i Gabana, Pradine i brojne druge haljine. Bio je veoma konkretan, rekao bi mi da želi da nosim kratku koktel haljinu ili neku dugu haljinu pripijenu uz telo. Moram da priznam da mi je bilo neverovatno da toliko putujem i uživala sam u svim tim stvarima.
Ali sav taj luksuz zapravo je bio maska za mračnu stranu Patrikove ličnosti. Uskoro je počeo da mi naređuje šta da obučem, koju frizuru da napravim, pa čak i koju boju laka za nokte da izaberem. Jednom sam došla s francuskog manikira, a on mi je odrešito rekao „Rekao sam ti da budu crveni". To je bio samo dokaz koliku je kontrolu želeo da ima nada mnom.
Ta želja za kontrolisanjem prenela se i na naš seksualni život, a vršio je pritisak na mene da se upustim u razne seksualne igre koje nisam željela. Imao je ogroman libido i čak je pokušavao da me prisili da odemo na svingersku žurku. Osim sa mnom, u isto vreme je sigurno spavao s još mnogim ženama, pa i prostitutkama.
Kada je njihov posao pogodila ekonomska kriza, Patrik je nastavio da se razbacuje novcem i počeo je da kontroliše svaki njen pokret. Zato je Lili odlučila da napusti i posao i njega. On nije hteo to da prihvati, pa je Lili morala da menja broj nekoliko puta, kao i adresu elektronske pošte kako bi pobegla od njegovih pokušaja da uspostavi kontakt s njom. Tek dve godine otkad je okončala aferu Lili se osetila slobodnom.
Sada je svoje iskustvo pretočila u knjigu pod nazivom „Sex, Lies & Banking“. Njome želi da upozori druge žene da budu pametnije od nje i da ne ulaze u odnose u kojima im može biti narušeno samopouzdanje i posle kojih će godinama tražiti unutrašnji mir.
Poslednji komentari
  • Stefan Vreme: 18.12.2014 18:25h

    More nije ti bilo lose

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP