Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

OZBILJAN POREMEĆAJ

Ovaj muškarac ima 100 orgazama dnevno! (VIDEO)

Autor: Srbija Danas | 24.09.2014 - 13:25:00h | Komentara: 0

Ma koliko zvučalo zabavno, sindrom stalnog genitalnog uzbuđenja može da vam napravi pakao od života. Dejl Deker doživi i do 100 orgazama dnevno i to mu uništava život.

Dejl Deker

Dejl Deker

Sve je počelo u septembru 2012. godine kada mu je, po nezgodnom podizanju sa stolice, međupršljeni disk iskočio – tačnije, oboleo je od diskus hernije. Na putu ka bolnici je doživeo pet orgazama i od tada se nisu zaustavili.

Deker živi u gradu Tu Rivers u Viskonsinu, sa ženom i dva sina.
"Zamislite da ste na sahrani, na kolenima pored očevog sanduka. Opraštate se sa njim i baš tu doživite devet orgazama, dok cela familija stoji iza vas", žali se Dejl. "Poželite da nikad više ne doživite nijedan orgazam. Tu nema baš ničeg zadovoljavajućeg jer, ma koliko se fizički osećali odlično, potpuno ste zgađeni činjenicom da ne možete da se kontrolišete – u javnosti, pred decom..."
Iako ima neprekidnu erekciju Dejl i njegova supruga Ejpril retko kad imaju seks jer, kako ona kaže: "Borimo se jer on nije sposoban za posao i izdržavanje porodice, pa je sve na meni. Uznemiravajuće je: ne radimo ono što bi supružnici trebalo da rade, a svađamo se oko stvari koje ne bi trebalo da nas dotiču."

Dejl Deker je prvi čovek koji je javno progovorio o sindromu stalnog genitalnog uzbuđenja.
Dr Dejna Haris, ginekolog koji uglavnom radi sa ženama obolelim od ovog sindroma, izjavila je da je očigledno da Deker pati.
"Neki ljudi će sigurno reći da je to sve u njegovoj glavi. Ali nije – to je ozbiljno zdravstveno stanje i nadam se da će dobiti pomoć koja mu je očajnički potrebna. Divno je biti uzbuđen, ali ovo nije uzbuđenje, ovo nije seksualno. Radi se o užasnom spazmu koji može biti veoma bolan."

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP