Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

LIKČINA ZA MEDALJU!

Ovaj tip je isprepadao i nasmejao milione ljudi! (FOTO)

Autor: M. S. P. | 17.06.2015 - 17:58:00h | Komentara: 1

Mark Gubin (62) je legenda! Mnogi ga smatraju živim bogom humora i apsolutnim herojem! I to iz jednog neverovatnog, ali fantastičnog razloga...

Gubin, fotograf i umetnik, već decenijama ima studio koji se nalazi na trasi sletanja i poletanja aviona na aerodromu u Milvokiju, u američkoj saveznoj državi Viskonsin. Iznad njegovog krova redovno tutnje letelice, ali njemu to odavno ne smeta. Navikao je. Ali, ta lokacija mu je omogućila da napravi jednu od najjačih smicalica ikada!

On je, naime, na crnom krovu svog studija velikim belim slovima napisao "Dobrodošli u Klivlend"! Taj natpis mogu da vide putnici svakog aviona koji sleće na aerodrom u Milvokiju. A masa njih se tada zbuni i pogubi...

- Ma, kakav crni Klivlend?! Platio sam kartu do Milvokija! Ušao sam u avion koji leti za Milvoki! Neću da idem u Klivlend! - jedna je od čestih reakcija zbunjenih putnika koji su ugledali Grubinov natpis i poverovali da su stigli u pogrešan grad. A takvih je bilo ne zna se koliko...

Milvoki i Klivlend

Udaljeni "samo" 540 kilometara Milvoki (levo) i Klivlend  | Foto: Printskrin

Jedna od smešnijih scena odigrala se pre nekoliko godina, kada je avion iz Denvera išao u Klivlend. I tp baš preko Milvokija i Grubinovog studija. Dosta putnika je videlo natpis i poverovalo da su stigli u željeni grad, odnosno Klivlend. Kada su počeli da izlaze iz aerodroma nastala je opšta pometnja, te su im jedva objasnili da je u pitanju dugogodišnja šala.

Tada je Grubin dobio pismo od lokalnih vlasti u kojem je obavešten da je njegov smisao za humor izazvao totalni haos na aerodromu, pa čak i paniku među putnicima. Ali, nisu mu mogli ništa. Jednostavno, to što je uradio nije kažnjivo zakonom! Takođe, nikada se ozbiljno nisu naljutili ni ljudi iz aviokompanija i s aerodroma u Milvokiju.

Kada su ga pitali kako je i zašto došao na ideju da napravi ovakav natpis, Grubin je odgovorio krajnje kratko i jednostavno:

- Želeo sam da se našalim s ljudima.

Grubin je, da stvar bude još smešnija, ovu smicalicu sproveo u delo pre više decenija. Nekoliko puta ga je popravljao belom farbom, da bude što vidljiviji.

Grubin je tokom godina nasmejao milione ljudi. Njegova smicalica postala je legendarna.

I kako da, posle svega toga, ne volite ovog cvara od čoveka?!

Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 17.06.2015 18:38h

    kakav tip

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP