Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

DA SE NAJEŽIŠ

Ovako treniraju žene profesionalne "ubice"! (VIDEO)

Autor: cdm.me | 20.04.2015 - 11:20:00h | Komentara: 1

Tri godine nakon što su američki mediji objavili priču u tome kako je Teheran trenirao nindže čiji je zadatak bio da ubijaju neprijatelje Islamske Republike, otkrivena je istina o iranskom odredu sačinjenom od žena majstora borilačkih veština.

Pre tri godine, Rojters je isteran iz Irana nakon što je objavio priču u kojoj se tvrdilo da je Teheran pripremao ženski odred profesionalnih ubica istreniranih u "nindžicu", smrtonosnu borilačku veštinu koju su praktikovale nindže.
Ta priča je odmah privukla pažnju svetske publike, koja je htela da sazna nešto više o ženskom odredu iranskih nindži. Sputnjik je uspeo da stupi u kontakt s "poznatim" teheranskim nindža trening klubom i razgovara sa glavnim trenerom Akbarom Faraijem, koji je otkrio tajnu o ovom odredu. Priča je kod mnogih izazvala strahopoštovanje.

Ispostavilo se da "nindžicu" nije ništa novo u Iranu, kao i da žene već dve decenije treniraju ovu borilačku veštinu u Teheranu, a Faraji je trener već više od 12 godina.

Režim treninga nindži u Iranu ne razlikuje se od režima njihovih kolega širom sveta. Faraji kaže da je putovao u druge zemlje, uključujući i Rusiju, da bi razmenjivao iskustva sa drugim ekspertima ove borilačke veštine.
On trenira i muškarce i žene. Faraji kaže da mu nije bitno da li su njegovi učenici muškarci ili žene sve dok uče drevnu mudrost i filozofiju imanentnu borilačkoj veštini "nindžicu".
Poslednji komentari
  • x15doca Vreme: 21.04.2015 08:27h

    MOSAD :D a tako suu mi seksiii jojjjj

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP