Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

PA OVAJ TIP JE SMEHOTRESNIJI OD PERE KOJOTA!

Patike „krive” za prebijanje čoveka!

Autor: Ekipa Alo! | 13.01.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Verovali ili ne, Amerikanac Serđordo Klardi (26), koji je prošle godine osuđen na 100 godina robije pošto je jednog čoveka bukvalno umalo izgazio na smrt, tužio je kompaniju “Najki” jer, pazite sad, “nije upozorila kupce da njihove patike mogu da ubiju”! Klardi od čuvenog proizvođača sportske opreme potražuje neverovatnih 100 miliona dolara!

Suvi  genije: Serđorđo Klardi

Suvi genije: Serđorđo Klardi

Slučaj kakav je, valjda, moguć samo u SAD, zakuvale su patike “er džordan”! Makro Klardi je, naime, početkom 2013. godine nasrnuo na mušteriju koja nije želela da plati usluge njegove prostitutke, pa mu je čak i skakao po glavi, zbog čega je žrtva pretrpela teške povrede opasne po život. Nesrećnik kojeg je pride i opljačkao je bio toliko povređen da je lični opis mogao da popravi samo plastičnom operacijom. Nešto bolje je prošla prostitutka, koju je “samo” žestoko prebio.


Naravno, sud je imao jednostavan posao i Klardi je eksperesno osuđen na 100 godina robije, a tome su doprineli i veštaci koji su rekli da momak, jednostavno rečeno, nije normalan i da ne bi bilo dobro po okolinu da se ikada više nađe na slobodi.

Klardi je ubrzo, barem po pitanju zaključka psihologa da nije normalan, potvrdio da su veštaci bili apsolutno u pravu. Pre nekoliko dana je otkriveno da je presavio je tabak i tužio kompaniju “Najki”, zahtevajući odštetu od 100 miliona dolara. U obrazloženju tužbe navodi se da nije znao da njihove patike mogu da budu toliko opasne, odnosno da ubiju čoveka po kojem je skakao! Naravno, tužbu na tri strane je sam sročio. Kompanija “Najki” se još nije oglasila povodom ove tužbe.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP