Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

ODE U PENZIJU

Petogodišnjak izgubio izbornu trku za treći mandat na mestu gradonačelnika

Autor: news.msn.com | 05.08.2014 - 13:31:00h | Komentara: 0

Robert Bobi Tafts (5), izgubio je borbu za svoj treći uzastopni mandat na mestu gradonačelnika Dorseta, gradića u američkoj državi Minesota.

Bobija je pobedio Erik Miler, koji ima šesnaest godina i pohađa srednju školu Mendota. On je pobedio kada je njegovo ime izvučeno iz kutije za vreme godišnjeg festivala "Ukus Dorseta".

Robert Bobi Tafts

Robert Bobi Tafts povlači se sa funkcije gradonačelnika | Foto: AP

Bobi je imao 3 godine kada je prvi put izabran za gradonačelnika Dorseta koji se nalazi severozapadno od Mineapolisa i nema zvaničnu gradsku vlast, a populacija ovog mesta varira od 9 do 28 stanovnika.

"Bilo je zabavno, ali mislim da je vreme da predam vlast", rekao je Bobi Asošijeted presu preko telefona i dodao da će pružiti priliku svom  dvogodišnjem bratu Džejmsu da se kandiduje sledeći put.

Ljudi u Dorsetu mogu da glasaju koliko god hoće puta i plaćaju dolar po glasu koji ubacuju u kutije koje se nalaze u radnjama širom grada. Prikupljena sredstva idu u fond za organizaciju festivala.

Bobi kaže da je ponosan na svoje napore da sakupi novac za kuću Ronalda Mekdonalda, a takođe se jako trudio da se sladoled zvanično stavi na vrh piramide ishrane.

Njegova majka Ema kaže da se članovi porodice šale kako Bobi i Džejms grade političku karijeru i da ih pripremaju za predsedničku trku 2048. godine. Takođe kaže i da joj drago što će Bobi sada malo da odmori i da konačno hvata slatkiše na paradi umesto da ih baca ka drugima.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP