Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

"UŠIKAM SE, PA PRAVIM HAOS"

Pijani dečak napravio lom u bolnici

Autor: Index.hr | 18.06.2015 - 14:30:00h | Komentara: 1

U utorak poslepodne u zadarskoj bolnici i okolici ustanove odvijala se prava drama, kada je 14-godišnjak s izmerenih tri promila alkohola u krvi pobegao s pedijatrijskog odeljenja bolnice.

Pijani dečak

Ilustracija: Profimedia

Dečak je na Odeljenje pedijatrije primljen oko 14.30 sati, nakon što su njegovi prijatelji s kojima je na plaži slavio kraj školske godine pozvali hitnu pomoć.

Služba i medicinsko osoblje brzo su reagovali, ali čim je 14-godišnjak malo povratio svest odlučio je da napusti bolnicu. Urlao je i razbacivao sve oko sebe te tražio da mu vrate lične stvari.

Potom je izašao iz bolničke sobe i šakom razbio armirano prozorsko staklo, a zatom skočio s prvog kata bolnice. Prilikom pada se povredio i počeo krvariti iz potkolenice.

Oko 16.30 sati su interventni policajci maloletnika zatekli kako tetura u ulici Ante Starčevića, previli mu ranu i pozvali hitnu pomoć. Mladić je i dalje odbijao povratak u bolnicu, ali policajci su ga ipak uspeli nagovoriti te ga odvezli u bolnicu gde ga je dočekala majka.

Nakon cele te drame smešten je na Odeljenje psihijatrije, a policija je o svemu obavestila Centar za socijalnu zaštitu. Nakon što se sabrao dečak je pušten na kućnu negu.

Iako je napravio štetu prilikom lečenja, u bolnici su odlučili da neće protiv njega podneti krivičnu prijavu, s obzirom na to da se radi o dečaku koji zbog velike količine alkohola u organizmu nije bio sasvim svestan što čini.

Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 18.06.2015 23:39h

    jako fin decak

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP