Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

ŠOKANTNO!

Pijani Hrvat u gaćama bežao od prostitutke!

Autor: Jutarnji.hr | 14.05.2014 - 10:16:00h | Komentara: 0

- Dođite, dečko u gaćama crvenih očiju izbezumljeno trči po ulici i vapi da mu se pomogne - bio je poziv upomoć prošlog petka u 7.35 sati ujutro koji su policiji uputili sneni stanari ulice Via Frateli Bronzeti u Milanu.

prostitucija podvođenje

Ilustracija | Foto: Profimedia

Razlog? Polugoli mladić je 21-godišnji Hrvat koji se bavi modelingom, a koji je, nakon večeri provedene u društvu 20-godišnje prostitutke iz Kameruna, u sekundi postao žrtva nasilnog razbojništva. Mlada dama ga je pokrala i poprskala suzavcem.
A dok je na ulici pokušavao da objasni policiji šta ga je snašlo i ko je krivac za incident, istražitelji i vatrogasci satima su pokušavali da dođu do 20-godišnje Kamerunke koja se u stan doslovce zabarikadirala.
Policajci su bili pred vratima njemog stana, a vatrogasci, pak, na vatrogasnoj dizalici kako bi preko terase ušli u stan.
Kada je videla da je saterana u ćošak, devojka je ipak otvorila vrata. Na policiju se obrušila rukama, nogama, ali i zubima. Pokušavala ih je ugristi, a jednoga od policajaca tekođe je, baš kao i Hrvata, isprskala sprejom u oči.
- Upoznao sam je u diskoteci. Malo smo pričali i ljubili se. Kliknuli smo na prvu. Pitala me da li bih s njom kući. Došli smo do vrata stana i odmah sam osetio peckanje u očima. Drugog se ne sećam. Kad sam se probudio, nisam imao ni mobilni telefon, ni novčanik - ispričao je ukratko istražiteljima prestravljeni 21-godišnji Hrvat. Njegova priča donekle pijevodu s obzirom na to da su njegove stvari kasnije i pronađene u stanu Kamerunke koja je uporno izbegavala da se legitimiše i kaže kako se zove.i reći kako se zove. Na kraju je prevezena u psihijatrijsku bolnicu.
- Od prostitucije je luksuzno opremila stan – kazale su komšije.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP