Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

LUDILO ILI ZBILJA

Piloti po sletanju u Mančester: Pored nas je proleteo čovek!

Autor: Jutarnji list | 19.10.2014 - 20:48:00h | Komentara: 1

Na visini od oko hiljadu metara, u trenutku dok su leteli nad Maklesfildom, pored Erbasa 320 niotkuda se pojavio leteći čovek

Piloti

Piloti aviona koji je još 13. juna pun turista sleteo u vazduhoplovnu luku u Mančesteru uoči sletanja ostali su u šoku. Na visini od oko hiljadu metara, u trenutku dok su leteli nad Maklesfildom, pored erbasa 320 niotkuda se pojavio leteći čovek, odnosno tako ga barem opisuju piloti.
Letelici se približio na stotinjak metara, a posada je bila u čudu jer su očekivali da će videti nekakav konopac pričvršćen za njega, ali nije bilo ničega, odnosno činilo im se da osoba zaista leti, prenosi portal "Jutarnji.hr".
Misterioznog letača, kojeg su već prozvali 'Supermenom iz maklesfilda', nisu uočili na radaru, a naknadnim proverama utvrđeno je da na tom području u to vrijeme nije bilo ni paraglajdera ni padobranaca ni balona.
'Prvo su ga videli nekoliko stotina metara iznad letelice, s leve strane, a zatim je prošao pored njih na putu prema dole. Nisu imali vremena da preduzmu bilo kakve manevre za izbegavanje', stoji u izveštaju britanske agencije specijalizovane za praćenje potencijalno opasnih bliskih susreta u vazdušnom prometu.
Nakon što je proučio izveštaj u kome se, u skladu s politikom agencije, ne navode imena članova posade kao ni kompanija kojom su leteli, vazduhoplovni ekspert Kris Jejts kratko je izjavio da je reč o potpunoj misteriji.
Inače, Maklesfild je danas možda najpoznatiji kao mesto odrastanja Jana Kertisa, pokojnog frontmena kultnog post pank benda Džoj divižn (Joy Division).
Poslednji komentari
  • Igy Vreme: 20.10.2014 16:59h

    Nisu li oni (piloti) malo duvkali usput :)

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP