Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

SUJEVERJE

Plaćaju na hiljade evra za jednu noć sa devicom!

Autor: Blic | 07.07.2014 - 13:30:00h | Komentara: 1

Sredovečni biznismeni veruju da će im seks sa devicama podariti zdravlje, pa im daju od 800 do 4.000 evra.

Evro novčanice

Čamnan Uj (18) pre tri godine se sa roditeljima preselila iz malog sela u prestonicu Kambodže. Njena majka Vanit želela je da otvori frizerski salon, ali nije imala dovoljno novca, pa je rekla tinejdžerki da će morati da spava sa nepoznatim muškarcem koji je spreman da plati za njenu nevinost.
Čamnan je provela šest dana u hotelu sa bogatašem koji je zahtevao seks na svakih nekoliko sati, verujući da će tako usporiti starenje. Devojka je bila toliko iscrpljena, da je trećeg dana morala da primi vitaminsku injekciju kako bi izdržala do kraja nedelje. Vratila se kući umorna i postiđena, ali je biznismen bio zadovoljan i platio je njenoj majci 1.200 evra.
Zbog mita o njihovim magijskim moćima, potražnja za devicama u Kambodži je velika, a praksa kupovine nevinosti sasvim uobičajena.
Mnogi Azijci, posebno oni koji su prešli pedesetu, veruju da su device posebne. Labavi zakoni im omogućavaju da se povežu sa siromašnim porodicama i ugovore “posao” – objašnjava Čiv Kek Pung, predsednik organizacije za ljudska prava “Licado”.
Muškarci iz Kine, Singapura i Tajlanda su takođe redovne mušterije. Biraju uglavnom devojke stare između 13 i 18 godina i tretiraju ih kao svoje vlasništvo.
- Kada stignu u Kambodžu, ovde ih čeka unapred pripremljen “paket” koji obuhvata boravak u hotelu sa pet zvezdica, nekoliko partija golfa i jednu ili dve noći sa devicom – kaže Erik Meldrum, britanski detektiv koji radi u Pnom Penu.
Nevladine organizacije nemaju tačan uvid u broj kambodžanskih devojaka koje bogataši tretiraju kao robu, ali veruju da se radi o nekoliko stotina godišnje. Trgovina se odvija u tajnosti, u zadimljenim barovima koji rade do jutra. Tamo biznismeni odmeravaju tinejdžerke i sklapaju dogovor sa njihovim roditeljima.
- Čim je primetio Čamnan, visok muškarac srednjih godina mi je prišao i pitao me da li je nevina. Videla sam to kao odličnu priliku. Čamnan nije bila oduševljena, ali shvatila je da tako mora – kaže Vanit Uj.
Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 08.07.2014 00:04h

    perverzije

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP