Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

VEOMA NEOBIČNO

Pogledajte: Prolaznice jahale seks igračku u dobrotvorne svrhe! (VIDEO)

Autor: E.A. | 09.05.2014 - 14:56:00h | Komentara: 1

Kako bi podigli svest o ozbiljnom problemu, a o obrezivanju žena se jako malo govori, mladići s kanala Simple Pickup organizovali su jednu neobičnu akciju...

humanost

Vlasnici tog Jutjub kanala su prolaznice nagovarali da sednu na "Sybian", seksualno pomagalo koje ukratko možemo opisati kao vibrirajuće sedlo, a cilj igre je bio da se na njemu ostane što duže.
Naime, za svaku sekundu provedenu na tom seksualnom pomagalu su obećali uplatiti pet dolara u fond za podizanje svesti o ženskom obrezivanju, ritualnom običaju koje uzrokuje ozbiljna telesna i psihička oštećenja.
Kao što ćete moći videti, većina devojaka se pozivu rado odazvala te su pritom uživale.

Sakaćenje ženskih genitalija, žensko obrezivanje ili obrezivanje žena (engleski Female genital cutting, FGC ili Female genital mutilation, FGM), je naziv za "sve procedure koje uključuju delimično ili potpuno uklanjanje eksternih ženskih genitalija ili bilo kakve ozlede ženskih polnih organa bilo iz kulturnih, religijskih ili drugih ne-terapeutskih razloga.

Prema procenama na svetu živi između 100 i 157 miliona žena i devojčica koje su podvrgnute obrezivanju. Svake godine taj broj se poveća za oko dva miliona. Što znači da se u toku jednog dana obrezuje oko 6000 devojčica.

Obrezivanje devojčica se ne može uporediti sa obrezivanjem dečaka, obzirom da se kod obrezivanja devojčica odstranjuje jedan deo seksualnog organa, što kasnije u nemalom broju slučajeva ima dugoročne posledice na zdravlje. Stoga, oni koji nisu pripadnici plemena koja vrše obrezivanje, ovaj običaj ne nazivaju obrezivanjem, već osakaćivanjem genitalija. Postoje različite forme obrezivanja.

Poslednji komentari
  • vrh Vreme: 10.05.2014 07:26h

    najzesca je ona koja se malo vise zanela i uzivela u celu pricu:)))Odlican video ,bolje ovo da gledamo nego ubistva i samoubistva. A i ima i neku svrhu ovaj spot:)

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP